Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Video cu o angajată SMURD care vorbea la telefon în timpul unui incendiu. ISU: „nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”

Video cu o angajată SMURD care vorbea la telefon în timpul unui incendiu. ISU: „nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”

După ce au apărut imagini video cu o angajată a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu care vorbea la telefon în timp ce se afla la o intervenție, reprezentanții ISU au transmis că persoana în cauză era la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale, lucru care nu a fost necesar.

„În urma informațiilor vehiculate în mass media cu privire la clipul în care apare o angajată ISU Sibiu, vă informăm că acesta a fost realizat în timpul misiunii de stingere a unui incendiu izbucnit la un autocamion cu remorcă, încărcat cu baloți de fân, care s-a petrecut în seara zilei de 30.11.2021, în localitatea Slimnic din cauza unei defecțiuni  apărute la motorul autocamionului. În acel video apare o angajată ISU Sibiu, care face parte din echipajul SMURD și asigură acordarea, la nevoie, de asistență medicală. De asemenea, precizăm faptul că, potrivit celor menționate de către echipajul SMURD, la sosirea forțelor la fața locului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, deși șoferul autocamionului a fost întrebat în mod direct”, transmit oficialii instituției, precizând totodată că apelul angajatei nu a afectat modul de intervenție sau timpul alocat ei.

„În momentul realizării filmării, persoana care filma a insistat ca șoferul autocamionului să fie evaluat medical, ceea ce s-a efectuat cu celeritate, bărbatul prezentând hipertensiune și refuzând transportul la spital. Totodată, precizăm faptul că, folosirea telefonului de către angajata ISU Sibiu nu a influențat modul de intervenție și promptitudinea echipajelor de pompieri militari care acționau în forță pentru localizarea și stingerea incendiului.”

Sursa foto/video: medias24.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1632

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Iliescu

Acum 2 ani

Ce cretinisme sunt astea?
Raspunde

Bobo

Acum 2 ani

Mama ce știre. Bomba: Un polițist a fost filmat de un cetățean vorbind la telefon in timpul unei intervenții. Bomba: un medic a fost filmat de către un grup de bolnavi vorbind la telefon in timpul unei intervenții. Oau.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus