Luni,
06.02.2023
Innorat
Acum
-8°C

Transylvanian Arts and Crafts, primul târg de Crăciun al producătorilor locali 

Transylvanian Arts and Crafts, primul târg de Crăciun al producătorilor locali 

Primul târg de Crăciun din Sibiu despre arta de a trăi frumos reunește într-un singur spațiu meșteșugul și rafinamentul lucrului făcut cu drag. Producătorii locali, aleși pe sprânceană, reinterpretează în cheie contemporană elemente pur tradiționale, redefinind povești cu tâlc pentru exploratorii de experiențe frumoase de pretutindeni.

Târgul de momente magice Transylvanian Arts and Crafts întâmpină vizitatorii cu decorațiuni de Crăciun, piese de mobilier personalizate, obiecte împletite de decor, creații florale deosebite, soluții textile complete pentru HORECA sau pentru acasă, precum și experiențe gastronomice culese din inima satului românesc.

Povestea acestui eveniment s-a născut cu Mozaiq Studio, atelier de mobilier și decorațiuni, hub al trăitului frumos, pretext pentru artizani să caute împlinirea prin lucrul meșteșugit cu tot sufletul pentru spații cu sens, în care bucuria de Sărbători transformă experiențele alături de cei dragi în acasă.  

Vizitatorii pot găsi surse de inspirație din belșug, de la design local și ateliere creative, până la idei de cadouri pentru întreaga familie.

Partenerii Mozaiq Studio reîntregesc comunitatea artizanilor prin inițiative culturale unice. Asociația Imbold, un adevărat generator de artă contemporană, îşi propune să crească vizibilitatea și notorietatea artiştilor români contemporani.

Atelierul de creație florală Acote redefinește eleganța, garantând reușita fiecărui eveniment prin autenticitate.

My Transylvania își propune să dezvolte comunități prin educație și creativitate, reconectându-le cu propriul teritoriu.

Iulia Lavu, Knots Designer, invită iubitorii de frumos să viseze la spații amenajate cu bun gust, în care confortul devine o declarație estetică prin obiecte împletite cu dragoste.

Iar Bia Art Textil presară pasiunea pentru frumos în fiecare proiect, explorând stiluri, texturi și forme variate pentru gusturi și domenii diverse.

Țesătoare de visuri frumoase și organizatoare destoinice ale acestui eveniment inedit, aflat la prima ediție, co-fondatoarele Mozaiq Studio Andra Simuț și Alina Scoarște ne-au dezvăluit că semnificația acestui târg de momente magice este de fapt despre arta de a trăi frumos și despre mozaicul de emoții pe care-l simțim de Sărbători, alături de cei dragi.

10, 11, 12 decembrie 2021

Program vizitare 12:00-18:00

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

C. Tățean

Acum 1 an

Arts and crafts...knots designer...numai termeni locali. Sau o fi vorba de meșterii americani ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus