Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Ministerul Sănătăţii: Un nou caz cu varianta Omicron a fost confirmat în România

Ministerul Sănătăţii: Un nou caz cu varianta Omicron a fost confirmat în România

Un nou caz cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 a fost confirmat în România, la un bărbat de 56 de ani din Braşov, informează, joi, Ministerul Sănătăţii, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul este contact de familie cu pasagera cursei din Africa de Sud care a aterizat la Bucureşti pe 30 noiembrie, confirmată cu tulpina Omicron pe 4 decembrie.

Bărbatul este izolat la domiciliu, iar starea sa de sănătate este bună. Este vaccinat cu schema completă de vaccinare, precizează Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate trei cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-Cov-2.

Foto depositphoto.com

Vizualizari: 609

Comentarii

1 comentarii

Elzorab

Acum 1 lună

Ii multumim lui Arahat ca a avut grija sa-i aduca acasa pe cei din Africa de Sud. Daca nu aveam omicron înainte, acum avem. Din grija lui Arahat. Era un caz la un moment dat cand un pozitiv asimptomatic a fugit din ntr-un spital si politia s-a mobilizat sa-l prinda si l-au bagat la zadarnicirea in combaterea pandemiei. Arahat a facut-o cu stil si la o scara mult mai mare dar nimeni nu se sesizează.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus