Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

Primarul din Copșa Mică despre consilierul USR condamnat pentru fraudă cu fonduri europene: Să-şi dea demisia

Primarul din Copșa Mică despre consilierul USR condamnat pentru fraudă cu fonduri europene: Să-şi dea demisia

Primarul orașului Copșa Mică, Tudor Mihalache, a solicitat joi demisia din Consiliul Local consilierului USR Marcel Ciobotă, condamnat pentru fraudă cu fonduri europene.

”După un an şi jumătate de judecată, consilierul USR Marcel Ciobotă, fost angajat al primăriei Copşa Mică, a primit sentința judecătorească pentru furt din fonduri europene: 3 ani închisoare cu suspendare, 100 de zile de muncă în folosul comunității, suspendarea dreptului de a alege şi de a fi ales pe 3 ani, recuperarea sumei de 40.000 lei şi cheltuieli de judecată. Pentru sănătatea politică a orașului nostru, USR Copşa Mică trebuie să facă pasul înapoi, iar consilierul Ciobotă Marcel să-şi dea demisia din Consiliul Local, pentru a nu mai aștepta ordinul prefectului de demitere”, a declarat primarul Tudor Mihalache.

Reamintim că Marcel Ciobotă, funcționar public (consilier cu atribuții în compartimentul agricol) în cadrul Primăriei Copșa Mică, a fost condamnat miercuri la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare după ce a depus la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) mai multe documente false (adeverințe, contract de comodat) pentru a obține fraudulos, în cadrul schemelor de plată unică pe suprafață, sume de bani din bugetul Uniunii Europene.

Detalii pe acest subiect găsiți aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1539

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Munteanu

Acum 11 luni

Ce-ai imbatranit, Dudule!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus