Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

O cățelușă părăsită pe marginea drumului a murit, în ciuda eforturilor salvatorilor ei. Animal Life: „Ea nu și-ar fi abandonat omul bolnav”

O cățelușă părăsită pe marginea drumului a murit, în ciuda eforturilor salvatorilor ei. Animal Life: „Ea nu și-ar fi abandonat omul bolnav”

Animal Life lansează încă un apel la compasiune, după ce o cățelușă a murit de hipotermie. Deși a fost salvată de voluntari și a primit toate îngrijirile necesare, din păcate era deja prea târziu.

Iubitorii de animale de la asociația sibiană Animal Life au postat, în această seară, o imagine cu un mesaj trist - un câine a murit la scurt timp după ce a fost salvat, din cauza celui care a decis să o abandoneze pe marginea drumului.

„Vrem să vă arătăm ce se întâmplă atunci când un om nu are discernământ sau caracter sau omenie sau ce o fi lucrul ăla care ne face oameni decenți și funcționali”, spun voluntarii asociației, în postare. „Cățelușa aceasta a murit, după ce a fost dusă de voluntarele noastre de urgență în cabinet, după ce medici și asistente au încercat tot posibilul și au mângâiat-o și iubit-o în ultimele ei ore. A fost abandonată exact așa cum vedeți, lângă un drum, cu pătura ei, zgarda la gat, în pătuțul ei. Tot ce știm este ca era hipotermică, probabil a plouat pe ea.”

Mesajul continuă cu un apel la compasiune față de animalele noastre și rugămintea ca fiecare om să se ridice la nivelul de iubire și loialitate al unui câine care „nu și-ar fi abandonat niciodată omul bolnav”.

„Ne-a atins inimile și ne-a făcut - a câta oara - să realizăm că niciodată un câine nu ar face asta unui om. Probabil ea nu și-ar fi abandonat niciodată omul bolnav. Faptele noastre ne fac oameni sau ne-oameni. Haideți să încercăm să ne ridicam la nivelul câinilor noștri. Măcar acum, când auzim obsesiv cât de buni trebuie să fim”, își încheie voluntarii Animal Life mesajul.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Munteanu

Acum 5 luni

Si acum te-ntreb pe tine: Cine-i om si cine-i caine?
Raspunde

Un sibian

Acum 5 luni

Sibiul si Romania ies dinou in evidenta puternic NEGATIV!!!
Raspunde

Popor de euglene

Acum 5 luni

Poporul roman in cea mai sublima forma a trairii sale romanesti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus