Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Afacerea de succes deschisă de un sibian, la doar 20 de ani: „Am plecat de acasă și la 2 noaptea”

Afacerea de succes deschisă de un sibian, la doar 20 de ani: „Am plecat de acasă și la 2 noaptea”

Un tânăr din Sibiu are o vulcanizare mobilă cu care se plimbă prin tot județul, la orice oră din zi sau din noapte. Răzvan Oprea și-a deschis afacerea recent, pentru că a observat că sibienii nu au răbdare și nici timp să stea la cozi, anticipând succesul ideii sale. 

Sibianul, în vârstă de doar 20 de ani, a început activitatea cu vulcanizarea mobilă în urmă cu scurt timp. La finalul lunii octombrie a preluat primele comenzi. Iar când spune că funcționează non-stop, nu glumește - a avut intervenții chiar și la 2 noaptea.

„Am fost cazuri în care m-am trezit pentru a-i ajuta pe clienți. Am fost la 1 sau la 2 noaptea la câte o intervenție, în Șeica Mare, în Șura Mică sau în Sibiu”, povestește Răzvan. 

Ideea i-a venit după ce a lucrat o perioadă la o vulcanizare din Sibiu. A plecat apoi trei luni în Germania, a pus niște bani deoparte și s-a întors acasă, unde și-a deschis propria vulcanizare, dar una adaptată cerințelor pe care le-a identificat la fostul loc de muncă. „Oamenii nu au timp de stat la cozi. Am lucrat în domeniu și m-am gândit că mai de folos ar fi un serviciu mobil. Am investit între 10 și 11 mii de euro pentru a pune afacerea pe picioare, iar în 28 octombrie am deschis”, spune tânărul antreprenor.

Serviciile pe care le oferă Răzvan sunt toate cele găsite la orice vulcanizare din județ: schimbare anvelope, echilibrare, rezolvare pene. Iar prețurile sunt aceleași. Diferența care contează este că el este disponibil oricând, oriunde.

O intervenție durează în funcție de problema care trebuie rezolvată - o pană se face în zece minute, un schimb de anvelope durează între 25 și 35 de minute. „Cea mai complicată intervenție a fost la un trailer de TIR, deoarece nu facem schimburi la TIR-uri, dar am reușit să îl ajutăm să schimbe două anvelope”, spune sibianul. 

Pentru mai multe informații și fotografii de la intervenții, puteți să intrați pe pagina de Facebook a afacerii sau puteți apela numărul de telefon 0755 964 210 pentru solicitări.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Muresan

Acum 4 săptămâni

Bravo, tinere!
Raspunde

Un sibian

Acum 4 săptămâni

e buna ideea pentru urgente, ca sa chemi vulcanizarea mobila sa-ti schimbe cauciucurile de iarna e putin EXTREM (arogant si o dovada de nesimtire!!!), probabil pentru cel in cauza e ok, dar vecinii trebuie sa asculte 1 ora zgomotul compresorului, trebuie sa evite partea respectiva de strada pentru ca nu pot sa treaca de cauciucurile insirate pe domeniul public!!! cei de la primarie ar trebui sa faca ceva in directia asta...in rest e laudabil ca vrea sa lucreze de la 20 de ani!!!
Raspunde

Nonick

Acum 4 săptămâni

"Afacerea de succes" care imi bazaie sub geam langa bloc 6-7 ore in cate o zi cand are comenzi in zona, de imi vine sa dau cu oua dupa el (nu stiu daca e vorba de aceasta vulcanizare mobila, sau de alta mai veche, ca vad ca ziceti ca asta e noua).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus