Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Accident frontal, în ziua de Crăciun, la intrare pe Valea Oltului

Accident frontal, în ziua de Crăciun, la intrare pe Valea Oltului

Un accident de circulație a avut loc în ziua de Crăciun pe DN 7, la intrare pe Valea Oltului, două mașini lovindu-se frontal.

Evenimentul a avut loc în afara localității Boița. 

Politiștii Serviciului Rutier ajunși la fața locului spun că ”din primele cercetări fiind stabilit faptul ca între cele doua mașini care circulau din sensuri opuse s-a produs o coliziune frontală”.

Cele două mașini erau conduse de un bărbat de 46 de ani, din Argeș, care se deplasa spre Vâlcea și o femeie din Vâlcea, care se deplasa spre Sibiu. 

Femeia de 46 de ani și fiul acesteia de 17 ani sunt ușor răniți. 

La locul accidentului au fost trimise echipaje ale Ambulanței și SMURD.

”Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean a acordat asistență medicală unei femei de 46 ani care a suferit un traumatism toracic și abdominal. Femeia a fost transportata la UPU Sibiu”, au transmis reprezentanții Ambulanței.

Echipajul ISU a transportat un tânăr de 17 ani cu politraumatisme.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1161

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus