Sâmbătă,
02.12.2023
Cer Senin
Acum
16°C

A murit Victor Socaciu: "Drum lin spre stele, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea"

A murit Victor Socaciu:

Cântărețul de folk Victor Socaciu a murit luni, potrivit unui anunț al Marinei Almășan, care a postat un mesaj emoționant pe facebook. Artistul avea 68 de ani.

Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale.
Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume.
Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.
Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.  
Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…
Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit :

Sursa foto facebook/Marina Almașan

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

2cents

Acum 1 an

Inca o victima celebra a nosocomialelor din spitalele romanesti... Cine mai stie cati cetateni anonimi patesc asta in fiecare an? Interesant cum toata lumea pare sa fi uitat ca eram "campioni" la asa ceva in UE.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus