Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un bărbat beat a spart un geam şi a intrat în clădirea Parlamentului. A fost prins de jandarmi

Un bărbat beat a spart un geam şi a intrat în clădirea Parlamentului. A fost prins de jandarmi

Un cetăţean aflat în stare de ebrietate a intrat în clădirea Palatului Parlamentului, în noaptea de duminică spre luni, după ce ar fi spart un geam, el fiind prins de jandarmii care asigură paza instituţiei.

"În dimineaţa de 27 decembrie, în jurul orei 4,00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secţia 17 Poliţie cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetăţean aflat în stare de ebrietate. Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam şi ar fi pătruns în clădire", a informat Poliţia Capitalei, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost condus la Secţia 17 Poliţie.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de digi24.ro, bărbatul care a intrat prin efracție în Parlament ar fi un cetățean irlandez, care plecase de la o petrecere. El le-a spus anchetatorilor că în cursul zilei de luni urma să plece la Brașov.

În prezent, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul. 

foto media.alephnews.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 944

Comentarii

2 comentarii

Ce tare!

Acum 2 ani

Hoții striga "hotul"! Tare de tot!!!!
Raspunde

Zozo

Acum 2 ani

Cât trebuie sa bei ca sa crezi ca ditamai clădirea e hotel sau club? Asta vine din Irlanda sau de pe Marte?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus