Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Prefectul Sibiului, mesaj după moartea lui Iordan Nicola: „a fost un uriaș rezervor de generozitate”

Prefectul Sibiului, mesaj după moartea lui Iordan Nicola: „a fost un uriaș rezervor de generozitate”

Mircea Crețu, prefectul Sibiului, a transmis în această dimineață un mesaj de omagiere a prof.univ.dr. Iordan Nicola. 

„În perioada în care a fost director general și subprefect al județului Sibiu, s-a dovedit a fi un uriaș rezervor de idei constructive, de cunoștințe, de generozitate, de inițiative și spirit de colegialitate. Astăzi, când trece pragul dintre timp și eternitate, rămâne îndelungata lui carieră profesională în administrația publică pe care a slujit-o cu devoțiune. Să îi fie amintirea binecuvântată! Odihnească-se în pace!”, a transmis prefectul.

Vă reamintesc, din anul 2007 și până în 2017 Iordan Nicola a fost secretarul județului Sibiu, iar înainte a fost secretarul municipiului Sibiu având o strânsă colaborare cu primarul de atunci, Klaus Iohannis. De asemenea, în perioada 2008 - 2016 a fost Președinte al Asociaței Secretarilor Județelor din Romania. Acesta s-a retras din cauza unei boli care nu i-a mai permis să lucreze. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gică contra

Acum 2 ani

Cand era in viata i-ati adus osanale, dle prefect?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus