Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
26°C

Actrița Betty White a murit la 99 de ani. Președintele Joe Biden i-a adus un omagiu: „Este o legendă a culturii noastre”

Actrița Betty White a murit la 99 de ani. Președintele Joe Biden i-a adus un omagiu: „Este o legendă a culturii noastre”

Actrița Betty White a murit vineri, 31 decembrie, la vârsta de 99 de ani. Legendara actriță de comedie s-a stins din viață la reședința sa. Aceasta urma să împlinească 100 de ani pe 17 ianuarie. Deținătoare a zeci pre premii și actriță intrată, în 2014, în Cartea Recordurilor pentru cei mai mulți ani (74) petrecuţi în industria de divertisment, a întristat milioane de fani cu dispariția ei.

Printre omagiile aduse se numără și cel al președintelui american Joe Biden, scrie Agerpres. Acesta a scris pe pagina sa de Twitter: „Betty Whitre a adus un zâmbet pe buzele multor generaţii de americani. Ea este o legendă a culturii noastre, de care ne va fi foarte dor. Eu şi Jill (soţia preşedintelui Joe Biden - n.r.) ne îndreptăm gândurile în această seară de Revelion către familia ei şi către toţi aceia care au îndrăgit-o. A fost o doamnă foarte drăguţă. Avea vârsta de nouăzeci şi nouă de ani. Aşa cum ar spune mama mea, Dumnezeu a iubit-o. Incredibil".

La rândul ei, actuala primă doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a făcut următoarea declaraţie: „Cine n-a iubit-o pe Betty White? Suntem foarte întristaţi din cauza morţii sale".

Decesul s-a produs vineri dimineață, au confirmat reprezentanții autorităților locale.

Betty White s-a născut în 1922 și urma să împlinească 100 de ani pe 17 ianuarie.

Betty White a câştigat patru premii Globul de Aur, în anii 1986, 1987, 1988 şi 1999 pentru "cea mai bună actriţă de televiziune" cu rolul din "The Golden Girls".

Actrița a mai câştigat opt premii Emmy, fiind nominalizată de 21 de ori, dar şi trei premii „Screen Actors Guild Awards".

Sursa foto: people.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus