Miercuri,
28.09.2022
Innorat
Acum
18°C

VIDEO Preotul sibian chemat să sfințească un Lamborghini: ”Este o rugăciune specială”

VIDEO Preotul sibian chemat să sfințească un Lamborghini: ”Este o rugăciune specială”

Un preot a fost chemat de un tânăr din Sibiu să-i sfinţească de Bobotează o maşină marca Lamborghini a explicat că mulţi şoferi îi cer acest lucru pentru a se feri de accidente rutiere.

"Eu când merg la Bobotează, omul mă roagă ca să-i sfinţesc şi maşina sau îmi zice că şi-a cumpărat o maşină nouă şi mă întreabă dacă pot să o sfinţesc. Este o rugăciune specială", a declarat, pentru AGERPRES, preotul Ciprian Creangă.

Părintele Ciprian Creangă a spus că mulţi şoferi apelează la ajutorul preoţilor să le sfinţească maşinile, ca să nu fie victimele vreunui accident rutier.

Există chiar o "Rugăciune de binecuvântare a maşinii", în care se precizează la un moment dat următoarele: "Şi luând preotul apa sfinţită, stropeşte cu ea maşina zicând: Se binecuvintează maşina aceasta prin stropire cu apă sfinţită, în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin", potrivit preotului Ciprian Creangă.

La ţară, preoţii sunt rugaţi să binecuvânteze cu apă sfinţită şi animalele din ogradă, nu doar casa. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 8 luni

Exista si rugaciuni dedicate: frina,acceleratie,cutie,anti-rugina,anti-militie,RAR etc. ?Ce termen de garantie au sfintirile?Daca am masina sfintita de un Batman ca cel din film am derogare de la RCA?M-ar interesa si daca agheasma,stiut fiind ca nu se strica si nu ingheata,poate fi folosita ca antigel.
Raspunde

Muntenus

Acum 8 luni

Duc lipsa de atentie si din cand in cand mai fac cate o aroganta.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus