Luni,
26.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Povestea unui tichet - cadou de zece lei. Pierdut și predat Poliției: ”este un gest impresionant”

Povestea unui tichet - cadou de zece lei. Pierdut și predat Poliției: ”este un gest impresionant”

Zilele trecute, un sibian a postat pe un grup de obiecte pierdute o imagine cu un tichet - cadou de 10 lei însoțită de textul „Tichet cadou găsit, se află la Poliția Sibiu”. Gestul sibianului a fost catalogat de tatăl băiatului căruia îi aparținea tichetul drept unul impresionant.

O imagine cu un tichet de 10 lei pe care un sibian a postat-o săptămâna trecută pe un grup destinat celor care și-au pierdut diverse obiecte a strâns câteva zeci de comentarii. Tatăl băiatului care pierduse tichetul a fost etichetat în postarea respectivă și spune este impresionat de faptul că există încă oameni care mai ajută și că rețelele sociale pot fi folosite și în scopuri bune.

Sabin, băiatul căruia aparținea tichetul, are 17 ani, este la liceu și lucrează de mai mult timp într-un call center. Tatăl lui spune că știe ce înseamnă această muncă pentru el și cât de greu este să împace lucrul cu școala.

„O cunoștință mi-a atras atenția într-un comentariu atunci când a văzut anunțul postat. În prezent, fiul meu este licean, are 17 ani, lucrează la un call center și eu știu ce muncă grea este acolo. Este un gest impresionant. M-am gândit să nu-și fi pierdut portofelul unde sigur erau mai multe acte și atunci ar fi fost mai complicat”, a povestit Sorin, tatăl băiatului, pentru Turnul Sfatului.

Postarea a strâns mai multe comentarii care apreciau gestul celui care a predat tichetul poliției, dar și comentarii negative. „Felicitări”, „Bravo!”, sau „Câte cafele se pot lua de 10 lei?”, „Acum toți ăștia serioși și corecți” sunt doar câteva dintre remarcile făcute de cei care au văzut postarea.

„Am văzut câteva comentarii răutăcioase și am decis să le răspund. Eu i-am povestit băiatului despre postare, dar mi-a zis să stau liniștit pentru că tichetul nu-l pierduse el, îl pierduse un prieten căruia i-l dăduse. Poate cel care a postat poza s-a gândit și la faptul că cineva își pierduse portofelul, iar acea poză era primul pas în găsirea lui. Ceea ce s-a întâmplat arată că facebook-ul poate fi folosit și în scopuri bune, că mai există oameni care se gândesc la binele celuilalt”,  a concluzionat tatăl băiatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 887

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 8 luni

Hmmm... Cel care l-ar fi folosit putea fi identificat dupa seria tichetului...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus