Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Ambasada SUA în România: „Rusia trebuie să se alăture restului lumii în secolul XXI”

Ambasada SUA în România:  „Rusia trebuie să se alăture restului lumii în secolul XXI”

Ambasada Statelor Unite la București a transmis joi, pe rețelele de socializare, o postare critică la adresa Rusiei, despre care spune că „nu are niciun cuvânt de spus” pe subiectul relației dintre Ucraina și NATO, o chestiune ce „privește exclusiv Ucraina și cei 30 de aliați NATO”.

„Rusia trebuie să se alăture restului lumii în secolul XXI. În zilele noastre, națiunile suverane au dreptul de a alege liber ce aranjamente fac pentru securitatea lor, inclusiv în ce alianțe devin membre”, transmite Ambasada SUA la Bucureşti în mesajul postat pe conturile oficiale online.

„Relația dintre Ucraina și NATO este o chestiune ce privește exclusiv Ucraina și cei 30 de aliați NATO. Rusia nu are niciun cuvânt de spus pe acest subiect”, mai afirmă reprezentanța diplomatică în mesaj.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1028

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Obama

Acum 2 ani

Ce frumos suna! Parca vorbeste Alba ca Zapada piticilor. Insa rochita este cam patata, US a invadat sau bombardat 7 tari in ultimii 30 de ani si au organizat lovituri de stat democratice in multe altele . Oricum USA este un factor de stabilitate, democratie si progres in lume. Putin trebuie sa devina un fel de US "bootlicker", sa uite istoria Rusiei si sa lase locul unui presedinte evreu, asa cum are Ukraina. Mult succes! Noi oricum nu mai avem politica externa , suntem in stadiul de colonie de mana a doua , sursa de sclavi si baza pentru US Army impotriva Rusiei. Sa vedem insa cat ii vor tine balamalele pe americani , cand vor intra rusii in Ukraina. Ca pana acuma au luptat doar cu irakieni, libieni, sarbi, latino, sirieni.
Raspunde

Amerlocul

Acum 2 ani

Ambasada amerlocilor comenteaza aiurea, depasindu-si atributiile ca de obicei, pentru ca nu americanii vor muri intr-un eventual conflict. Lor le convine in conflict la granitele Rusiei. Sitiatia este mai grava pentru noi, romanii decat pentru amerlocii americani. Ce frumos ca SUA ameninta Rusia cu razboiul la care vor participa armatele Romaniei si Ucrainei. Ca sa nu mai vorbim de interesele financiare ale lui Hunter, drogatul baiat al lui Biden.
Raspunde

Minime

Acum 2 ani

1.Sunt ferm convins ca daca Mexic, Cuba ar fi decis sa facă parte dintr-o alianța militara rusa, americanii le-ar respecta alegerea...not. 2. Ucrainienii ar trebui sa aibă măcar un referendum în privința aderării sau neaderării la NATO. 3. Imi pare rău pt ucrainieni dar daca te afli intre doua puteri inamice, nu are cum sa iasă bine, indiferent de scenariu. 4. Americanii au nevoie de un război si mi se pare ca si-l doresc, pt ca dpdv social și economic sunt varza. Un război le-ar rezolva problemele, unindu-i social si crescându-le economia cu contracte militare ( ca in WW2 ).
Raspunde

Contra

Acum 2 ani

Rusia s-a alaturat de mult! Ne intrebam cand va inceta SUA sa faca pe jandarmul universal!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 2 ani

da ce-au sărit putiniștii, cum li s-a dat semnalul
Raspunde

Muresan

Acum 2 ani

Mai du-te , mai proamericanule! Vezi sa n-ajungi ca ei!
Raspunde

Punct si de la capat

Acum 2 ani

Americanii, vesnicii instigatori la razboi... Doar loviturile de stat si invaziile puse la cale de ei sint corecte, ca aduc fericire si democratie! Iar cind fug cu coada intre picioare se cheama ca e retargere strategica sau misiune indeplinita... Abia astept sa vad baze rusesti in Cuba si Venezuela! Venceremos!
Raspunde

Amerlocii criminali

Acum 2 ani

Dar de ce dau amerlocii comunicate de la bucuresti? Vor sa ne bage carne de tun ? Bah, dati comunicate impotriva rusiei de la voi de-acasa, nu din romania!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus