Vineri,
21.01.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

Australia i-a anulat viza lui Novak Djokovic

Australia i-a anulat viza lui Novak Djokovic

Australia i-a anulat viza lui Novak Djokovic din nou și intenționează să-l deporteze, transmite BBC, citat de digi24.ro. Contestația rămâne singura opțiune a tenismenului sârb.

Viza de Australia a liderului mondial al tenisului profesionist masculin a fost anulată, vineri, ''din motive de sănătate şi ordine, pe baza faptului că este în interesul public o astfel de măsură'', a anunţat ministrul Imigraţiei, Alex Hawke

Novak Djokovic era programat să-l întâlnească în prima rundă de la Australian Open pe conaționalul său Miomir Kecmanovic.

Djokovic ar urma să primească „o notă de anulare a deciziei” cu informații relevante și va fi invitat la ministru pentru a contesta revocarea.

Dacă ministrul nu acceptă contestația lui Djokovic, vedeta tenisului se poate reîntoarce în instanță pentru a face apel împotriva legalității puterii de a i se anula viza. Dacă nu va face acest lucru, sârbul va trebui să părăsească țara, dacă nu, va fi deportat.

Dacă ajunge în instanță este puțin probabil ca sportivul să poată rezolva problema până începe turneul de tenis.

Vizualizari: 813

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus