Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

FC Hermannstadt l-a transferat de la Astra pe mijlocașul Gabriel Șerban ”pentru 25 la sută dintr-un eventual transfer, dar nu mai puțin de 50.000 de euro”

FC Hermannstadt l-a transferat de la Astra pe mijlocașul Gabriel Șerban ”pentru 25 la sută dintr-un eventual transfer, dar nu mai puțin de 50.000 de euro”

Echipa de fotbal a Sibiului, FC Hermannstadt, l-a transferat pe mijlocașul Gabriel Șerban, în vârstă de 21 de ani, de la Astra Giurgiu, anunță Liga2.ro.

Gabriel Șerban a lucrat în trecut la Astra atât cu Marius Măldărășanu, cât și cu Dănuț Coman, ambii aflați acum la FC Hermannstadt.

Șerban a fost cedat de Astra la FC Hermannstadt în schimbul a 25 la sută dintr-un viitor transfer al său, însă nu mai puțin de 50.000 de euro, conform președintelui Astrei, Marian Costea.

”Șerban a plecat la FC Hermannstadt, i-am dat dezlegarea. Merge pe procente, când va fi vândut. L-am pus în vitrină, ca să poată fi vândut mai departe, ca să zic așa. I-am dat definitiv dezlegarea pentru 25 la sută dintr-un eventual transfer, dar nu mai puțin de 50.000 de euro. Alaltăieri i-am dat actele de transfer”, a spus, pentru Liga2.ro, Marian Costea.

Acesta este cel de-al cincilea transfer anunțat iarna aceasta de FC Hermannstadt, cap de afiș fiind atacantul Ioan Hora.

Sursa foto: Liga2.ro

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1145

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 luni

Nu va suparati da' nu ma pricep la fotbal: Mijlocul fix proaspat achizitionat e cel in alb sau cel in galben?
Raspunde

Aci Duțu

Acum 4 luni

dacă nu te pricepi stai în banca ta și dă un google. că se rîde lumea despre tine
Raspunde

Johhny

Acum 4 luni

Vad ca nici la culori nu te pricepi ...
Raspunde

Hermannstädter

Acum 4 luni

@Till Eulenspiegel Este cel în galben. Gabriel Șerban este un jucător din Camerun. Trebuia să-ți dai seama după nume :-))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus