Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Primăria: cerșetorul bătut de un polițist local e cunoscut violent. ”Nedorit și regretabil incident” VIDEO

Primăria: cerșetorul bătut de un polițist local e cunoscut violent. ”Nedorit și regretabil incident” VIDEO

Cerșetorul bătut de un polițist local tocmai fusese amendat cu 1.000 de lei, motiv pentru care a devenit recalcitrant, arată reprezentanții Primăriei Sibiu într-o reacție emisă pentru cititorii Turnul Sfatului.

Reprezentanții Primăriei Sibiu au reacționat la imaginile transmise de un cititor Turnul Sfatului, în care un polițist local este surprins în timp ce lovește puternic un om al străzii, în centrul istoric al Sibiului. Conducerea Poliției locale Sibiu, arată autoritățile, analizează înregistrările camerelor video din zonă, pe care le coroborează cu declarațiilor celor implicați.

”Din primele verificări rezultă că cetățeanul în cauză a fost amendat în acea zi pentru cerșetorie cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, motiv pentru care a devenit recalcitrant, conform declarațiilor agentului de poliție. De altfel, cetățeanul în cauză a fost amendat în 2021 de 11 ori pentru apelare la mila publică, fiind cunoscut anterior și ca o persoana violentă ce a mai fost implicată în scandaluri în care a utilizat arme albe”, se arată în răspunsul transmis în atenția cititorilor Turnul Sfatului.

Imaginile analizate până acum și declarațiile polițistului local indică faptul că omul străzii intenționa să îl lovească pe agent, atât înainte, cât și după incident, spun reprezentanții Primăriei. ”Ancheta internă continuă pentru a stabili toate împrejurările acestui nedorit și regretabil incident. Agentul în cauză va fi cercetat disciplinar deoarece utilizarea violenței nu se justifică, indiferent dacă a fost sau nu în legitimă apărare. Polițiștii locali sunt instruiți periodic cu privire la modul corect de comportare și apărare în astfel de cazuri, fără utilizarea violenței fizice și a forței excesive”, mai transmit reprezentanții Primăriei Sibiu.

Potrivit martorilor care au transmis imaginile care au generat ancheta în derulare, polițistul local îi reproșa celui pe care l-a trântit la pământ faptul că nu purta mască de protecție.

Citește și: VIDEO Polițist local din Sibiu bate un om al străzii pentru că nu purta mască. În centrul orașului

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3648

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

18 comentarii

Un sibian

Acum 2 ani

ORICE scuza ar inventa "d-na Fodor & Co" nu sta in picioare!!! "mardeiasul" de la politia locala ar merita macar 2-3 ani pe puscarie!!!
Raspunde

Doar cercetat disciplinar???

Acum 2 ani

Adica e liber sa mai ia la pumni pe cine vrea muchii lui de organ, pe cine se uita urat la el si astfel e amenintator si trebuie pus la punct? Daca era atacat era altceva, dar se vede foarte clar in filmare ca victima nu a schitat nici un gest de amenintare! Daca fodor raspunde pentru comunicatul si motivele de mai sus ar trebui sa-si dea demisia impreuna cu invidividul pericol public in uniforma. Paraziti in functii publice platiti din banii nostri!
Raspunde

Fara control psihologic?

Acum 2 ani

Nu a fost trimis direct la un control psihologic amanuntit? Individul agresiv in uniforma probabil are arma in dotare. E pericol public, cum poate scapa doar cu cercetare disciplinara?? Politistul ce l-a omorat (apasandu-l cu genunchiul pe gat) pe George Floyd a primit de la justitia americana 23 de ani de puscarie.
Raspunde

Comentac

Acum 2 ani

Muncă "sisifică" , fara rost. Q: Dacă știi că omul ăla, oricum nu o să plătească amenda, de ce îl mai amendezi ? A: Pentru activitate ! O buna parte din act. PLS e formata din astfel de amenzi. Q: De ce trebuie sa-ti justifici activarea? A : Pentru că suntem prea multi , la un oraș că Sibiul.
Raspunde

Ion

Acum 2 ani

Astfel de angajați ai poliției- să dispară ! Nu poate fi admis un astfel de comportament absolut discreționar și nejustificat. Omul nu l-am atacat fizic, deci nu era vorba de apărare. Șefimea din politie trebuie să ia măsuri urgent și să le comunice sibieni lor. Și apropos, domnul polițist are nume și prenume sau e numai o uniformă ?
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

Total irelevant faptul ca respectivul a fost amendat de nu stiu cate ori , ca era cunoscut ca o persoana violenta , etc. Politistul NU AVEA VOIE SA-L LOVEASCA!!! Fapta lui e de codul penal - " loviri si alte violente " . Oare politia nu se sesizeaza din oficiu ? Ca saracul om nu va face plangere penala.
Raspunde

Asociatia ANGEL

Acum 2 ani

Asociatia ANGEL solicita: Politiei din Sibiu: - sa investigheze abuzul facut asupra unei persoane fara locuinta. - sa ia legatura cu ONG-urile din Sibiu pentru a achizitiona un stoc de masti pentru persoanele fara locuinta din Sibiu. -sa formeze politistii si sa le (re)aduca aminte ca procedurile si violenta nejustificata incep dupa ce politistii s-au recomandat si au prezentat temeiul legal in care actioneaza. CNASR Sibiu: - sa promoveze in comunitatea asistentilor sociali valorile deontologice ale profesiei de asistent social, in special, respectul pentru dreptul la demnitate al oricarei persoane. Consideram ca toate persoanele, indiferent de situatia lor sociala, e necesar sa fie tratate cu demnitate !
Raspunde

Xyz

Acum 2 ani

"scandaluri în care a utilizat arme albe" - daca acel cersetor a fost implicat in scandaluri in care a folosit arme albe, cum de este in libertate? Toata declaratia asta, pare cusuta cu ata alba!
Raspunde

UnPSDist mandru

Acum 2 ani

Pacat ca si-a pierdut cumpatul politistul. E totusi intr-o categorie de munca cu stres , sunt si ei oameni . Daca era potolit si nu ceda primului inpuls il 'rezolva' mult mai bine si pe termen lung. I-l intarata putin pe boschetar asa cat sa incerce sa-l loveasca ii aplica un spray paralizant in nas si-l incatusa in asa fel incat sa-l doara incheieturile 2 sapt iar apoi era dus la sectie pe burta in duba, la picioare, pe drumuri ocolite si cu gropi sa-i iasa pe nas smecheria boschetarului. Iar la sectie urma restul, amenda , arestul si dosarul aferent - adica il scotea din 'circuitul turistic al targului' pe o perioada - orisicat il durea la buzunar mai tare pe boschetar. Asa, domnului politist o sa-i trebuiasca un avocat bun iar boschetarul o sa fie o mica vedeta in targ o sa-i aduca lumea supa si o sa-i planga soarta. Apoi o sa invete ca-i mai tare decat politia si o sa treaca la voi astia de-i plangeti de mila, dar v-a meritati soarta.
Raspunde

@pesedistule

Acum 2 ani

Raman la parerea mea: si-a prins mintea cu un boschetar nemancat . Daca a r fi fost vreun malac tatuat si cu ceafa lata, ar fi avurt curaj sa-l ia la pumni?
Raspunde

Bh

Acum 2 ani

Munca cu stres? Un neuro chirurg care opereaza pe creier are stres. Umflatii astia stau degeaba. Cand e de scandal cu vreun interlop fug, iar cand e de lovit in neajutorati si dat amenzi la batrane care vand patrunjel se umfla in pene.
Raspunde

UnPSDist mandru

Acum 2 ani

Daca comparam nivelul de stres cu alte meserii , e adevarat. Oricum daca pana acum n a fost stresat domnul politist va avea din plin de acum. Pentru cefe late exista alte structuri oficiale nu e de competenta astora dela locala. Ca fiecare dintre noi ne punem mintea dupa cum judecam iar consecintele sunt individuale. Aveti grija ce lume lasati copiilor, nu e normal ca un individ certat cu legea sa continue pt ca nu i se intampla nimic. In tarile civilizate se aplica masuri drastice, opinia publica nu se scandalizeaza de o palma data de un politist ci de cum s a ajuns ca un individ recalcitrant sa si permita permanent sa sfideze ordinea publica fara sa fie obligat sa se conformeze. Trebuia sa fie la puscarie demult timp boschetarul pt faptele lui dar nu sunt puscarii destule in tara asta si daca se fac se scandalizeaza opinia publica ca nu e normal sa cazam si hranii infractorii in conditii decente. Multi sunt de acord sa fie hraniti cu paine si apa si pusi la munca fortata, total anormal dar plangeti un recalcitrant pentru o palma. Ciudata natie mai suntem dar ne meritam soarta.
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

Se vede ca esti pesedist mandru , apucaturile din 10 august(batai , gaze etc) nu se uita niciodata!
Raspunde

UnPSDist mandru

Acum 2 ani

Da cocos, la 22:00 stingerea ! Asa e in tarile civilizate ! Si la daca nu se pricepe cu vorba buna se intra cu forta tot ca in tarile civilizate. N are legatura cu politica se numeste Ordine publica adica respect pentru ceilalti!
Raspunde

It by Stephen King

Acum 2 ani

Nici nu ma intereseaza cat hate o sa primesc la acest comentariu ! Dar m-am saturat sa fiu sclavul tuturor mioritatilor ! M-am saturat sa planga lumea de mila pentru un cersetor care este un parazit social si care alege sa traiasca asa, de pe o zi pe alta, in timp ce eu, care muncesc cinstit sunt agresat zi de zi de demersuri de compatimire pentru ”sarmani” ! M-am saturat sa ies pe strada si sa fiu haituit de o puzderie de elemente similar umane, de la 3 la 70 de ani, care considera ca o parte din venitul meu li se cuvine lor ! De ce ?? M-am saturat sa fiu injurat de asemenea scursuri cand le spun ca le dau de lucru, iar ei ma injura, pe motiv ca ii ia cu ameteala de la greutatea unei lopeti ! M-am saturat ca eu, care merg in fiecare zi la munca, sa fiu nevoit sa suport acest cancer uman, sa platesc pentru servicii de sanatate (asa cum sunt ele !), dar de care beneficiaza boschetarii, sa platesc taxe la stat din care se cumpara mancare pentru puscariasi si pensii pentru speciali ! M-am saturat sa-mi rada in nas, in trafic, toti cocalarii „care are masini jmekere si nu e fraieri”, iar eu trebuie sa tac din gura si sa fac frumos, de frica sau de educatie... Sau de sila... M-am saturat de toti acesti falsi ONG-isti care au impresia ca sunt detinatorii adevarului suprem, dar nu vor sa recunoasca sursa veniturilor organizatiilor lor ! M-am saturat sa vad cum masinile din regat sunt pe Bolt, Uber, Glovo sau Pizza Delivery, in loc sa fie in curtile fabricilor si cum in magazine, vanzatorii vorbesc doar cu vazui si facui ! M-am saturat de stiri prezentate partinitor si extrem subiectiv, fara a tine cont de vreun principiu jurnalistic ! M-am saturat de limbajul CTP-ist si de maniera in care infieram evenimentele in functie de manipularea mass-media, dezbinandu-ne ca natie si compromitandu-ne ca oameni ! Incet-incet, ne reintoarcem la origini ! Redevenim animale ! Sau mai rau ! Imi doresc Sibiul meu linistit si civilizat inapoi !
Raspunde

Ce om..

Acum 2 ani

Amaratului ăluia de om al străzii asemenea lovitură ii trebuia? Cat de inuman sa fii sa lovești în modul asta, atât de agresiv si barbar? Sa fie dat afara acest polițist local care ar trebui să vegheze la respectarea drepturilor umane in primul rand, nu sa se comporte ca un agresor de prima clasa. Cu cata forță il lovește.. cade pe spate bietul om la cat de slab e, dădea cu capul, acolo rămânea, ireal, inuman, Capitala culturala europeana cu asemenea gesturi ziua în amiaza mare, trist, dureros, luati masuri!
Raspunde

Gogaie

Acum 2 ani

I-a dat perversa ca pe Targu Ocna!
Raspunde

Mimi

Acum 2 ani

Majoritatea angajatilor din politie li se pare ca au inventat roata si ca oamenii le datoreaza respect nesfarsit. Ce explicatie e asta ca omul strazii era cunoscut pentru alte scandaluri cu arme albe? Pai daca e liber acum inseamna ca instanta a considerat ca poate fi lasat liber si ca trebuie considerat un om normal, nu? Si in primul rand...pentru ce amendati un om al strazii ca oricum nu poate plati amenda... chiar atata minte sa nu ai ? Si in afara de asta DE CE AMENDATI OAMENII ca nu poarta carpele alea pline de oxid de grafen care face mai mult rau decat bine?????? Aloooo!!!! Sunt facute toate in Turcia de o fabrica cunoscuta inainte de pandemie pentru produsele din grafen!! Oricum ar fi, procuratura sa se sesizeze, alo!!! Este abuz!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus