Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Incendii la două case, azi-noapte, în județ. Au ars acoperișuri, o anexă gospodărească și mai multe găini

Incendii la două case, azi-noapte, în județ. Au ars acoperișuri, o anexă gospodărească și mai multe găini

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit azi-noapte pentru a stinge incendiile care au cuprins două acoperișuri, o anexă gospodărească și mai multe găini.

Prima intervenție a fost în localitatea Noiștat din comuna Iacobeni, în jurul orei 21:45. La fața locului au ajuns pompierii militari ai Stației Agnita cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Au ars aproximativ zece metri pătrați în jurul coșului de fum, fără alte probleme. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum neizolat corespunzător, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

La al doilea incendiu s-a intervenit în jurul orei 6:15, în localitatea Valchid, comuna Hoghilag. Au stins focul pompierii militari ai Detașamentului Mediaș și Dumbrăveni alături de membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dumbrăveni.

Incendiul, care a mistuit o anexă gospodărească de aproximativ 25 de metri pătrați și s-a propagat și la acoperișul casei pe o suprafață de circa 45 de metri pătrați, a fost lichidat cu puțin timp în urmă. De asemenea, șapte găini au fost surprinse de incendiu. Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la cablurile aflate în interiorul anexei gospodărești. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus