Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Strângere de fonduri: FC Hermannstadt se alătură campaniei de sprijin pentru fostul fotbalist Florin Hidișan

Strângere de fonduri: FC Hermannstadt se alătură campaniei de sprijin pentru fostul fotbalist Florin Hidișan

A.F.C. Hermannstadt anunță vineri că ”răspunde unei chemări de suflet” și să alătură astfel campaniei de sprijin pentru Florin Hidișan, încurajând toți suporterii să doneze pentru fostul fotbalist care luptă cu o boală gravă.

”Nu a jucat la noi, dar am fi fost onorați”, spun oficialii clubului sibian.

În vârstă de 39 de ani, fostul fotbalist luptă cu cancerul, nu mai poate mânca și are nevoie de o proteză pentru stomac. Ulterior, costurile tratamentului pe care trebuie să-l suporte în Austria se ridică la aproximativ 3.000 de euro pe zi.

”Într-un mod demn de tot respectul, Florin luptă acum cu o formă gravă de cancer și are nevoie de o sumă mare de bani pentru a continua tratamentul la o clinică din Austria. Stă în puterea noastră să facem fapte bune!”, au transmis reprezentanții echipei sibiene, care au și postat conturile unde cei interesați pot face donații:

Îl puteți ajuta cu donații pe Florin Hidișan utilizând aceste conturi:

CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801

CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801

Florin Hidișan are peste 200 de meciuri jucate în Liga 1 și Liga 2, conform Gazetei Sporturilor el evoluând de-a lungul carierei la Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii și U Cluj.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 714

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus