Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Primăria Sibiu: echipele de deszăpezire au lucrat toată noaptea. Sibienii au obligația de a curăța trotuarul din fața casei sau a blocului

Primăria Sibiu: echipele de deszăpezire au lucrat toată noaptea. Sibienii au obligația de a curăța trotuarul din fața casei sau a blocului

Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță duminică dimineața că stratul de zăpadă așternută în Sibiu după ninsoarea abundentă măsoară peste 10 cm, iar echipajele de deszăpezire au lucrat pe tot parcursul nopții. Autoritățile le reamintesc sibienilor că au obligația de a curăța trotuarul din fața casei sau a blocului, pentru siguranța pietonilor.  

"Zece utilaje au acționat pe arterele principale, dar și în cartiere, astfel că în această dimineață se poate circula corespunzător, în condiții de iarnă," transmite Mirela Gligore, șef Serviciu Comunicare al Primăriei Municipiului Sibiu.

Citește și Primăria Sibiu despre deszăpezirea din oraș: "Iarna nu ne-a luat prin surprindere!"

Trei echipe au deszăpezit manual scări, trotuare, stații de autobuz și alei din parcuri, iar în stațiunea Păltiniș, utilajul a acționat continuu. Echipajele vor rămâne în teren, precizează sursa citată.

Citește și Cod galben de viscol și ninsori în Sibiu, până luni. Polițiștii sibieni: nu porniți la drum fără cauciucuri de iarnă și rezervă de combustibil

foto Primăria Sibiu

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Carcotel

Acum 3 luni

Vrajeli d-ale primariei, in plus, 10 utilaje mi se par f. putine
Raspunde

Kukuruku

Acum 3 luni

si daca n-am chef?
Raspunde

Eu

Acum 3 luni

Unde au lucrat?Acasă croșetau ceva? Pe strada ziua mergeau cu lamele ridicate,eventual se plimbau sai vadă lumea pe strada........
Raspunde

Xxx

Acum 3 luni

Da n am înțeles de ce cetățenii au OBLIGAȚIA să curețe trotuarele!!!! De ex cînd cei de la apa,gaz, curent...sapa pe trotuarul din fața unei case au cumva nevoie de acordul proprietarului acelei case???? Nu! Pt că e domeniul public! Cînd cineva parchează pe trotuar și este amendat primește cumva prop casei respective o parte din amenda??? Etc etc! Știm e o lege timpita că dacă x aluneca pe trotuarul necurățat și și rupe un picior poate da in judecata prop casei pt despăgubiri! Dar dacă aluneca pe trotuarul..sa zicem cel de a lungul parcului sub arini ii da parcul desp? Dar dacă aluneca pe o trecere de pietoni necurățată ..îl despăgubește. .zebra??? Dar dacă cei care sunt plătiți să curețe drumul și din cauză că nu l curata se întâmplă n accidente plătesc ceva? Sau se spune că de vina sunt șoferii că nu au condus preventiv? Pai așa și pietonul nu a ...pășit preventiv pe trotuar! Deci asta cu OBLIGAȚIA nu e ok că nu i trotuarul celui care are casa cu e domeniul public!!!!!! De aceea cetățenii plătesc taxe și impozite pt că o parte din bani sa fie folosiți pt curățarea domeniului public!!!! Alfel ..de ce nu se instituie și OBLIGATIA că tot cetățenii să mature trotuarul...soseaua ..etc???? Mai lăsați asta cu.... OBLIGATORIU atîta timp cît nu e proprietate privată ...se încasează taxe ..etc! A ..tot respectul pt cine curata benevol ..din spirit cetățenesc...etc!!! Dar nu OBLIGATORIIU!!!! OBLIGATORIU e să curețe șoseaua cei care simt plătiți pt asta ..și de multe ori nu o fac!!!!
Raspunde

Elzorab

Acum 3 luni

Dar trotuarele din fata imobilelor pe care sunt trasate parcari de cine trebuiesc deszapezite? Intreb pentru un prieten .
Raspunde

Birtu

Acum 3 luni

Contract de milioane entru drumari si drumuri cu zapada pentru sibieni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus