Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

George Simion, liderul AUR, a fost atacat cu cerneală la Iași

George Simion, liderul AUR, a fost atacat cu cerneală la Iași

George Simion, copreședintele AUR, a fost atacat cu cerneală la Iași la evenimentul de Ziua Unirii organizat de AUR. Un manifestant i-a aruncat acestuia cerneală pe față.

Jandarmii l-au reținut pe tânărul care a aruncat cu cerneală, iar George Simion și-a continuat programul. El le-a cerut polițiștilor să îl lase în pace pe tânăr, scrie G4media.

AUR a organizat luni un eveniment în centrul Iașului pentru a celebra Ziua Micii Uniri, în ciuda restricțiilor impuse de autorități în pandemie. Evenimentul la care participă sute de persoane îi are în centru pe copreședinții AUR George Simion și Claudiu Târziu și pe candidatul anunțat al partidului la prezidențiale, Călin Georgescu. La eveniment participă și mai mulți preoți.

Și anul trecut s-a înregistrat un incident similar la Iași, când primarul Mihai Chirica a fost murdărit cu iaurt la manifestările de 24 ianuarie.

foto antena 3

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Florentina Tarnar

Acum 2 ani

V-a bate-ti joc de singurul om care vrea sa va descida oci ca sa numai fiti prostiti de oculta mondiala.. dle Simion haideti la mine an Polovragi si va primim cu onoruri numai mergeti unde nu va merita lumea!
Raspunde

Bambolero

Acum 2 ani

Așa, așa, iați-l acasă

Raspunde

Claus

Acum 2 ani

Dupa cum scrii,cred ca stai in chirie la oculta,tie iti trebuie un Haret nu un Simion.

Raspunde

Unsibian

Acum 2 ani

Na că i-au dat perversa, ceva ouă clocite n-au avut? Mirosul se potrivea perfect cu personajul.
Raspunde

Rammstein

Acum 2 ani

Era înălbitor!!Nu cerneală...nu mai făcea clăbuc si s-au gândit aurolacii să-l albească!!..
Raspunde

Dani ocna

Acum 2 ani

agresor platit de usr/csolos

Raspunde

Atacul putinistilor

Acum 2 ani

A fost un securist putinist, ca Aci Dutu, mascat de nici ochii nu i se vedeau. S-a strecurat hoteste dupa cum i-a fost caracterul, a aruncat si a incercat sa fuga. A gasit si momentul potrivit, in timp ce oamenii erau adunati in Hora Unirii, simbolic, pentru unirea Basarabiei cu Tara. Vedeti, astia sunt putinistii si asta este valoarea lor. Nu au dat in gloatele de lichele vandute din politica romaneasca. Nu in Rafila, nu in Arafat, nu in hotii care de 30 de ani au furat tara. Au dat in cine le pune interesele in pericol.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kokos

Acum 2 ani

Vrajeala ieftina pentru prosti , totul a fost o inscenare jalnica a lui georgel , doar nu degeaba a cerut ca individul sa nu pateasca nimic .

Raspunde

Dracul, tracul si aurolacul

Acum 2 ani

Agitat(or)ul unionist a fost facut sa arate ca si cum ar fi de la Carla's Dreams...
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

Uitati-va ce reacție are peluzaru in momentul în care e stropit : absolut niciuna. Orice om are o reacție de furie , se întoarce sa vadă cine l-a stropit etc. , georgel nimic . E clar ca știa ce se va întâmpla. Și faptul ca nu s- a spălat pe fata ca sa dea bine la televiziuni arata la fel , ca totul a fost o piesa ieftina de teatru.
Raspunde

Contra

Acum 2 ani

Cu pata aia de cerneala, din profil , daca ar avea chelie, ar semana cu Gorbaciov
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus