Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

România propune organizarea unei întâlniri a miniștrilor de Externe din UE la Kiev

România propune organizarea unei întâlniri a miniștrilor de Externe din UE la Kiev

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a transmis, luni, după cea de-a doua zi a Consiliului de Afaceri Externe, că a propus în cadrul reuniunii să fie organizată o întâlnire a miniștrilor de Externe la Kiev, în semn de solidaritate cu Ucraina în fața amenințării ruse de la graniță, scrie Digi 24.

Ministrul de Externe al Ucrainei a salutat susținerea lui pentru invitația lansată în decembrie oficialilor de rang înalt din UE.

„Dragă prietene Bogdan Aurescu, mulțumesc pentru această idee grozavă. Am cerut partenerilor Ucrainei în decembrie să facă exact acest lucru: vizite la nivel înalt în Ucraina în ianuarie-februarie. Suntem pregătiți să primim miniștrii de Externe ai UE în Kiev pentru o întâlnire a Consiliului de Afaceri Externe al EU”, a transmis, printr-un mesaj pe Twitter, ministrul ucrainean de Externe, Dmytro Kuleba.

Citește toată știrea pe Digi24.

Sursa foto: Arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus