Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Alexandru Coman, omul de afaceri sibian dispărut de anul trecut, descoperit spânzurat în București

Alexandru Coman, omul de afaceri sibian dispărut de anul trecut, descoperit spânzurat în București

Alexandru Coman, sibianul stabilit de câțiva ani în București, a fost descoperit spânzurat în capitală, pe strada Trifești din Sectorul 1, relatează G4Media. Potrivit acestor surse, Coman fost găsit în proximitatea căii ferate.

Omul de afaceri era dat dispărut de familie încă de la începutul lunii noiembrie 2021. Potrivit apropiaților, ar fi plecat de acasă doar cu portofelul și telefonul, „fără încărcător, fără laptop, fără haine de schimb”.

„Sunt aproape trei săptămâni, noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, spune o apropiată care a distribuit și pe Facebook povestea lui, relata Turnul Sfatului în 9 noiembrie.

Potrivit anunțului postat pe site-ul Poliției Române, atunci când s-a semnalat dispariția sa, Alexandru Coman a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30, de la locuința în care locuiește fără forme legale, din București, de pe strada Smaranda Brăescu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 13362

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Corectie

Acum 3 luni

padurea Baneasa si nu strada Trifesti: https://www.antena3.ro/actualitate/om-de-afaceri-sibiu-disparut-trei-luni-gasit-mort-padurea-baneasa-bucuresti-627040.html
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus