Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

În Antalya a nins pentru prima oară după 29 de ani

În Antalya a nins pentru prima oară după 29 de ani

Pentru prima oară în aproape 30 de ani a nins în Antalya, cea mai populară stațiune din Turcia. Multe părți ale țării au fost lovite de ninsori abundente încă de săptămâna trecută.

Plajele care atrag vară de vară milioane de turiști sunt acum acoperite cu zăpadă. În această zonă în care, chiar și în ianuarie, temperatura medie zilnică este de aproape 10 grade Celsius, temperaturile au scăzut acum sub zero grade Celsius, scrie digi24.ro

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie și informează cetăţenii români care intenţionează să se deplaseze în Turcia că există riscul închiderii sau blocării circulației pe principalele șosele care conectează orașul Istanbul cu provincia turcă Trakiya și cu Aeroportul Internațional Istanbul, din cauza ninsorilor puternice. De asemenea, Aeroportul Internațional Istanbul funcționează la capacitate redusă.

foto dailysabah.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1214

Comentarii

1 comentarii

Vivi Dragan

Acum 2 ani

Stire rasuflata, acum sunt 10 grade si nu e pic de zapada.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus