Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

PNL îl propune pe Marcel Boloş ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării

PNL îl propune pe Marcel Boloş ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării

PNL îl propune pe Marcel Boloş ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a anunţat joi preşedintele liberalilor, Florin Cîţu.

El a precizat că nominalizarea lui Boloş a fost votată în Biroul Politic Naţional al PNL cu un singur vot împotrivă, scrie Agerpres.

Pe 15 decembrie, Florin Roman a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării. Pe 17 decembrie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat interimar pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

E tare tipul: in timp ce era angajat la Primaria Oradea face si doua facultati,una-n Oradea cealalta in Timisoara.Da,e si doctor!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Ba mai mult,tipul a absolvit si Teologia!Napoleon e mic copchil pe linga dl Bolos!
Raspunde

Patri

Acum 2 ani

e cursant si la snspa bucuresti,de asta ce zceti? 3 facultati in 3 ani,deci 3 in 1 se poate in politichia corupta romaneasca
Raspunde

La unii ziua are 7 zile

Acum 2 ani

Domne, Feti Frumosi!!!! Unii abia invatam o viata intreaga o profesie dobandita dupa o Facultate. Si altii, alesii, reusesc sa faca cate 3. Si matematician, si preot si mare guru in fonduri europene. Vremurile din urma, mari minuni se intamplara, vorba cantecului. Si avem si la Sibiu, e adevarat ca nu sibieni, exemplarele noastre.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus