Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Cel mai mare strat de zăpadă este la Bâlea Lac. Risc însemnat de avalanşe

Cel mai mare strat de zăpadă este la Bâlea Lac. Risc însemnat de avalanşe

Cel mai mare strat de zăpadă măsurat la o staţie meteo din România este de 2,2 metri la Bâlea Lac, în munţii Făgăraş, zonă unde este risc însemnat de producere de avalanşe, potrivit Buletinului nivometeorologic emis miercuri de către Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud.

Riscul însemnat de producere de avalanşe, de gradul trei pe o scară de la unu la cinci, se înregistrează la altitudinea de peste 1.800 de metri în munţii Făgăraş, Bucegi, Rodnei, Parâng, Şureanu, Călimani, Bistriţei, Ceahlău.

Sub altitudinea de 1.800 de metri, în toţi munţii este risc moderat de producere de avalanşe, de gradul doi pe o scară de la unu la cinci, scrie Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 989

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus