Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Ciucă: Sunt 1.000 de soldaţi americani dislocaţi din Germania în România

Ciucă: Sunt 1.000 de soldaţi americani dislocaţi din Germania în România

Premierul Nicolae Ciucă a confirmat miercuri informaţia potrivit căreia SUA vor trimite trupe suplimentare, precizând că este vorba despre 1.000 de soldaţi americani care sunt dislocaţi din Germania în România.

"Este o măsură asiguratorie la care ne aşteptam. Astăzi s-a făcut anunţul formal. Ca atare, în perioada următoare, în conformitate cu planurile de deplasare, urmează să se stabilească la nivelul experţilor, la nivelul Ministerului Apărării Naţionale, modul în care se va desfăşura activitatea de prezenţă. (...) Nu sunt 1.000 de soldaţi germani, sunt 1.000 de soldaţi americani, care sunt dislocaţi din Germania în România", a declarat prim-ministrul, la Parlament, înaintea şedinţei solemne comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată aniversării a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus