Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Elevii cu media 10 pe semestrul I pot să schieze gratuit la Arena Platoș

Elevii cu media 10 pe semestrul I pot să schieze gratuit la Arena Platoș

Copiii din clasele 1-12 au ocazia să meargă la Arena Platoș gratuit, dacă pe semestrul I au avut media zece la școală. Ideea a venit ca o încercare de a lega sportul de educație, spun inițiatorii. 

Deocamdată este sub forma unui proiect pilot, care ar putea să se dezvolte și în anii viitori, dacă va avea succes semestrul acesta, spune Andy Fazekaș. 

„Vrem să facem link-ul între sport și educație. Sistemul clasic de învățământ din România nu reprezintă o idee congruentă din acest punct de vedere și exact asta vrem să facem, să îi încurajăm pe elevi. Un elev care muncește la școală și are zece pe linie merită o astfel de oportunitate. La fel și un sportiv de performanță care încearcă să exceleze și la școală, merită o răsplată”, explică sibianul. 

Așadar, elevii pot să meargă în timpul săptămânii la Arena Platoș, cu carnetul de note, iar dacă au media 10/FB pe semestrul trecut primesc un Skipass gratuit.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2763

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus