Joi,
23.03.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Staff-ul tehnic al echipei Gaz Metan Mediaş a convenit rezilierea contractelor cu conducerea clubului

Staff-ul tehnic al echipei Gaz Metan Mediaş a convenit rezilierea contractelor cu conducerea clubului

Staff-ul tehnic al echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş a convenit rezilierea contractelor cu conducerea clubului, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, antrenorul secund Marin Dună.

La meciul cu Dinamo, de vineri, din cadrul etapei a 27-a a Ligii I, vor sta pe banca tehnică antrenorul secund Marin Dună şi preparatorul fizic Alex Petcu, antrenorul principal Ilie Poenaru părăsind deja echipa.

"Situaţia noastră este destul de clară, ne-au rugat cei din club să îi ajutăm la acest joc, la meciul cu Dinamo, iar după meciul cu Dinamo încheiem raporturile contractuale, pentru că nu avem cum, am ajuns şi noi cu cuţitul la os, nu putem să stăm să antrenăm nişte copii şi să ce... Asta este viaţa, mergem pe drumuri diferite şi să dea Dumnezeu să revină fotbalul aşa cum era odată în Mediaş. Mâine voi sta eu pe bancă şi cu preparatorul fizic, cu Alex Petcu, dar meciul l-am pregătit împreună cu Ilie Poenaru", a declarat Dună, potrivit Agerpres.

El a afirmat că la partida cu Dinamo vor fi folosiţi jucătorii care au rămas la echipă după plecarea în masă a titularilor, lotul fiind completat cu juniori.

"Noi, staff-ul, am pregătit meciul ca oricare altul de până acum, dar cu alţi jucători, pentru că au plecat 9-10 jucători, chiar nu mai ştiu câţi. Vor juca cei care au jucat mai puţin din vechea gardă, 7-8 şi restul vom juca cu copii. Am pregătit jocul bine cred eu, acum depinde cât pot duce aceşti copii, într-un meci de Liga I. Chiar şi cei care au jucat mai puţin nu vor avea ritm de joc. Va fi greu, o situaţie dificilă. Nu mă aşteptam să se ajungă aici, nici prin cap nu îmi trecea când am ajuns la Mediaş, dar, din păcate pentru acest club şi acest oraş, s-a întâmplat asta. Nici nu ştiu practic ce s-a întâmplat, dar asta este situaţia", a afirmat tehnicianul.

Întrebat dacă mai crede în salvarea echipei de la retrogradare, Dună a spus că autorităţile oraşului sunt cele care pot rezolva o parte din problemele financiare.

"Eu de felul meu sunt optimist şi sper din tot sufletul să îşi revină această echipă, pentru că merită. Chiar dacă s-ar duce în Liga a II-a, sper să rezolve cu problemele din spate, cu datoriile, şi să o ia de la capăt, să revină în Liga I. Pentru a rămâne în Liga I mi-e greu să cred că mai poate să facă lucrul acesta, deşi îmi pare foarte, foarte rău. Singurii oameni care pot rezolva şi să ţină echipa pe linia de plutire sunt autorităţile, nu văd pe cineva să vină cu atâţia bani, să se bage în datorii, şi să ţină şi echipa", a mai spus Marin Dună.

Gaz Metan Mediaş va întâlni, vineri, în deplasare, de la ora 19:55, formaţia Dinamo, într-o partidă din cadrul etapei a 27-a a Ligii I.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Vivi Dragan

Acum 1 an

Felicitari Roman, felicitari pnl ati reusit sa distrugeti tot sportul din Medias. Ati ajuns sub comune din Romania care au sportul dezvoltat. Sper sa o tineti tot asa deci votati Roman, votati pnl.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus