Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Animal Life oferă hrană și asistență veterinară pentru animalele de companie ale refugiaților ucraineni

Animal Life oferă hrană și asistență veterinară pentru animalele de companie ale refugiaților ucraineni

Asociația Animal Life este alături de refugiații care ajung în Sibiu împreună cu animalele lor de companie. Astfel, în perioada următoare, echipa Animal Life oferă gratuit asistență medicală și hrană  animăluțelor refugiaților care ajung în orașul nostru.

„Echipa Animal Life este aici și, la fel ca în ultimii 16 ani încearcă să ajute cât de mult, orice animal care are nevoie. Facem un apel la toți cei care în această perioadă cunosc refugiați care călătoresc împreună cu animalele lor și au nevoie de asistență veterinară, hrană, medicamente, obiecte de uz veterinar sau pentru animale să ne scrie cu încredere. Tot ce facem pentru aceste animale este gratuit”, transmit reprezentanții asociației pe pagina de facebook.

De asemenea, sibienii care au disponibilitatea să ofere locuri de cazare pentru animăluțe pot contacta asociația pentru a afla mai multe detalii despre modul în care pot ajuta.

„Vă rugăm și pe voi dragi oameni din comunitatea sibiană, dacă puteți caza gratuit animale din Ucraina sau de oriunde altundeva, animale care au nevoie de cazare temporară să ne scrieți un mesaj privat. Asigurăm ca de obicei absolut tot ceea ce au nevoie aceste animale până la adopție sau la reîntâlnirea lor cu stăpânii”, mai spun aceștia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus