Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

ISU Sibiu a trimis tabăra mobilă la Neamț, pentru refugiații ucraineni

ISU Sibiu a trimis tabăra mobilă la Neamț, pentru refugiații ucraineni

Șase pompieri militari au plecat azi-noapte cu trei autocamioane spre județul Neamț, unde vor operaționaliza tabăra mobilă a ISU Sibiu, dacă va fi nevoie.

Completul poate asigura condiții de cazare și hrănire pentru 201 persoane, tabăra fiind prevăzută cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare și de iluminat, saci de dormit, europubele și plase pentru asigurarea/dirijarea circuitului persoanelor, precum și o bucătărie rulantă.

Reamintim că alți doi pompieri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu se află de cinci zile în proximitatea Vămii Siret din județul Suceava pentru acordarea de sprijin cetățenilor Ucraineni ajunși în țara noastră.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus