Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Ne distrug! avertizează Consiliul oraşului Mariupol. Un uriaș centru comercial, în flăcări

Ne distrug! avertizează Consiliul oraşului Mariupol. Un uriaș centru comercial, în flăcări

Consiliul orăşenesc din Mariupol a anunţat joi că armata rusă bombardează constant şi intenţionat infrastructuri civile de importanţă critică din acest oraş-port din sudul Ucrainei, lăsându-l fără apă, căldură sau electricitate şi împiedicându-l să aducă provizii sau să evacueze oameni, transmite Reuters, citat de Agerpres.

"Ne distrug ca naţiune. Acesta este un genocid împotriva poporului ucrainean", a avertizat consiliul orăşenesc din Mariupol.

"Ne distrug proviziile de alimente, ne prind într-o blocadă, ca în vechiul Leningrad. Intenţionat, timp de şapte zile, au distrus infrastructura de importanţă vitală a oraşului. Nu avem electricitate, apă sau căldură", a anunţat consiliul orăşenesc într-o declaraţie.

Autorităţile locale au transmis că încearcă să creeze un coridor umanitar pentru oraş, dar şi să refacă infrastructura. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus