Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
15°C

O familie din Ucraina și-a cunoscut rudele din Alba, pe care nu le-a văzut niciodată. Irina și Filimon au fugit de război

O familie din Ucraina și-a cunoscut rudele din Alba, pe care nu le-a văzut niciodată. Irina și Filimon au fugit de război

Irina și Filimon și-au lăsat casa în urmă și au fugit din calea invaziei rusești din Ucraina. S-au oprit în Alba, în satul Ighiel, la familia Florea, cuscrii pe care doar acum i-au cunoscut. Unul dintre băieții familiei Florea este plecat în Italia și acolo și-a cunoscut iubita, o femeie din Ucraina, ai cărei părinți au ajuns acum în Ighiel.

Irina și Filimon sunt doi ucrainieni  în vârstă de 68 și 63 de ani, scrie Alba24.ro. Cei doi vorbesc doar ucraineană, iar cu familia Florea se înțeleg doar prin semne. Au fost așteptați la graniță de cel de-al doilea fiu al familiei din România și acum urmăresc știrile pentru a afla ce se întâmplă în Ucraina și mai ales, așteaptă vești despre fiul lor, rămas la lupte cu rușii. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1427

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus