Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Primăvara se lasă așteptată la Sibiu. Cum va fi vremea în următoarele zile

Primăvara se lasă așteptată la Sibiu. Cum va fi vremea în următoarele zile

Primele zile din luna martie au adus la Sibiu temperaturi care ne duc mai degrabă cu gândul  la o iarnă târzie decât la un început de primăvară. Săptămâna aceasta temperaturile înregistrate au fost sub normalul acestei perioade, iar răcirea continuă și în zilele următoare, arată meteorologii sibieni.

În weekend, vom avea parte de precipitații sub formă de ninsori și temperaturi negative pe timpul nopții. „Vineri, 4 martie, vor fi în jur de 5-6 grade pe timpul zilei, iar noaptea temperaturile sunt negative. De asemenea, precipitații sub formă de ninsoare vom avea și vineri și sâmbătă”, transmit meteorologii de la Centrul Meteorologic Transilvania Sud.

Nici săptămâna următoare nu ne putem bucura de temperaturi de primăvară. De 8 martie, se anunță o răcire a vremii, temperaturile rămân negative noaptea, iar maxima ajunge la doar trei grade pe timpul zilei.

„Momentan nu ne putem aștepta la o creștere a temperaturilor. În următoarea săptămână, în zilele de 7 și 8 ianuarie ne așteptăm la o răcire a vremii, va fi mai rece decât normalul acestei perioade. În ziua de 8 martie, maxima va fi 3 grade, iar noaptea așteptăm temperaturi sub 0 grade, minima ajunge la -5 grade”, mai arată meteorologii sibieni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus