Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

O trupă de street-dance din Sibiu s-a calificat în finala unui concurs internațional

O trupă de street-dance din Sibiu s-a calificat în finala unui concurs internațional

Dansatorii de la A.C.S Young Till Death, o trupă din Sibiu specializată pe arta dansului de stradă și cultura hip-hop, s-au calificat în finala concursului internațional DanceStar 2022. Tinerii vor merge în Croația în luna mai.

Trupa a participat la finalul săptămânii trecute la faza națională a concursului, cu cele două trupe de dansatori - Baby Bones la categoria „copii - divizia formation” și Iron Kids la categoria „junior - divizia formation”, alături de antrenorul Alex Svaricek.

Pe lângă premiile naționale primite de sportivi, bătălia cea mare a fost pentru calificările în finala din Liga A, care se va desfășura în Porec, Croația.

„Cu succes echipele au reușită să se califice mai departe în finalele competiției din Porec, Croația, DanceStar 2022 depășind punctajul limită cu un repertoriu energic și captivant în care au fost prezente elemente acrobatice și elemente de coregrafie de dificultate ridicată. Acum echipa se va pregăti pentru finalele la care vor lua parte în luna mai și vor fi nerăbdători să participe contra echipelor din întreaga Europa pentru premiul cel mare pe care sperăm să îl aducem la Sibiu”, spune antrenorul Alexandru Svaricek.

În faza națională, echipa Baby Bones a urcat pe locul 2, iar Iron Kids au luat locul 3, din peste 30 de echipe, fiecare la diviziile sale de vârstă. Pentru calificarea la Porec Croația, echipele au trebuit să depășească un punctaj de peste 85 de puncte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus