Joi,
07.07.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Premierul Ciucă despre românii care se tem că rămân fără ulei sau benzină: ”România nu are de ce să-și facă probleme”

Premierul Ciucă despre românii care se tem că rămân fără ulei sau benzină: ”România nu are de ce să-și facă probleme”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marți seara, în timpul unei vizite oficiale la Isaccea, că România este bine aprovizionată și guvernul ia toate măsurile pentru a gestiona scumpirile din ultima perioadă.

"Am asistat la un episod, când costul carburantului a depășit orice limită. Am luat măsuri în acest sens cu instituțiile statului.

În ceea ce privește scumpirile, vreau să subliniez acest lucru. Este gata OUG pentru plafonarea la gaze și energie pentru un an.

Există o serie întreagă de alte demersuri pe care le-am făcut. Am discutat cu ministrul Finanțelor și facem toate demersurile.

Toate țările europene se confruntă cu această problemă generată de război.

În ceea ce privește asigurarea de produse, vă garantez că suntem în legătură cu ministrul Agriculturii și ministrul Economiei și avem garanții, de altfel spun și cifrele, că România nu are de ce să-și facă probleme pentru resursele de zi cu zi", a spus Nicolae Ciucă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 636

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus