Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Încep lucrările la un nou sector din Autostrada Sibiu – Pitești. ”A fost emis ordinul de începere a lucrărilor”

Încep lucrările la un nou sector din Autostrada Sibiu – Pitești. ”A fost emis ordinul de începere a lucrărilor”

18 luni pentru proiectare și alte 50 de luni pentru construcție. Secțiunea 2 din Autostrada Sibiu – Pitești, între Boița și Cornetu a primit ordinul de începere a lucrărilor, anunță președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

"Astăzi, la sediul CJ Vâlcea, am primit vizita reprezentanţilor asocierii de firme, care a câştigat licitaţia pentru realizarea lucrărilor de proiectare și execuție a unui lot din autostrada Sibiu-Pitești, Secțiunea 2 Boița – Cornetu", a anunțat președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, citat de Antena3.

"Această primă întâlnire a avut loc în contextul în care a fost emis ordinul de începere a lucrărilor, care au o durată de 18 luni pentru proiectare și de 50 de luni pentru execuție, și a avut drept scop informarea autorităților locale cu privire la următorii pași pe care constructorul îi va face pentru realizarea documentațiilor tehnice.

Autostrada Sibiu-Pitești este o investiție deosebit de importantă pentru dezvoltarea economică a județului Vâlcea, dar și pentru locuitorii județului care vor beneficia de acest drum de mare viteză.

Cu toții ne dorim să înceapă cât mai repede această lucrare deosebit de complexă, care presupune realizarea a 31,33 km de drum cu două benzi pe sens, a 7 tuneluri și a 49 de viaducte și poduri", a mai precizat acesta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Kokos

Acum 1 an

Daaa , incep lucrarile , dar peste un an jumate , cand se termina proiectarea!
Raspunde

BON

Acum 1 an

Domnule Alin Bratu, în text se face vorbire despre sectorul Boiţa - Cornetu, iar harta postată este sectorul Tuţuleşti - Curtea de Argeş (undeva aproape). Păi hotârâţi-vă...
Raspunde

Mihai

Acum 1 an

Era prima autostrada care trebuia terminata acum 10 -15 ani.Trecerea peste munti e cel mai greu de facut.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus