Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Constantin Șovăială, atac la Raluca Turcan: ”S-au convins tot mai mulți primari și foști colegi liberali, dar tocul pantofului e atât de bine înfipt în gât, că nu mai pot să țipe”

Constantin Șovăială, atac la Raluca Turcan: ”S-au convins tot mai mulți primari și foști colegi liberali, dar tocul pantofului e atât de bine înfipt în gât, că nu mai pot să țipe”

Deputatul Constantin Șovăială o atacă pe fosta sa colegă de partid, Raluca Turcan, după ce a apărut în spațiul public informația că mai multe organizații liberale vor să-l demită pe liderul partidului, Florin Cîțu.

”PNL a fost atras în cea mai mare mizerie de Florin Cîțu. Din acest motiv, trebuie să plece din fruntea partidului și a Senatului.

Acum, să nu credeți că cei care l-au înscăunat vor avea remușcări! Normal ar fi să plece și ei o perioadă pe la casele lor și să-și caute o meserie.

Nu o vor face pentru că nu au demnitate și nici respect pentru istoria unui partid. Nu au pic de rușine când se uită spre cei care i-au votat. Acum vor întoarce armele și vor aștepta noi funcții și privilegii.

Să nu credeți că în teritoriu situația este diferită. În fiecare organizație există un <tătuc> care taie și spânzură și care crede că totul i se cuvine. La Sibiu am avertizat, încă de anul trecut, că liderul local este un mic despot. Acum s-au convins tot mai mulți primari și foști colegi liberali, dar tocul pantofului e atât de bine înfipt în gât, că nu mai pot să țipe”, scrie Șovăială pe pagina sa de Facebook.

Deputatul îi îndeamnă pe liberali să se înscrie în Forța Dreptei, partidul înființat de Ludovic Orban.

”Fac un apel către toți liberalii care încă nu au preluat din metehnele PSD-ului să ni se alăture în construcția celui mai tânăr partid de dreapta. Forța Dreptei are o coloană verticală solidă. Aici pot avea o voce, pot împiedica PSD-ul să prăduiască țară. De prea multe ori, PSD a furat șansele României la dezvoltare și prosperitate”, a mai scris Șovăială.

Se vrea demiterea lui Florin Cîțu din fruntea PNL

Peste 40 de lideri de organizații județene PNL au semnat o scrisoare prin care îi solicită lui Florin Cîțu să demisioneze de la șefia PNL și să-i lase locul premierului Nicolae Ciucă, au declarat pentru G4media.ro surse din partid. Scrisoarea îi va fi înmânată joi lui Cîțu de către prim-vicepeședinții partidului.

Dacă Floin Cîțu va refuza să demisioneze, liderii organizațiilor PNL vor convoca vineri dimineața ședințe ale Birourilor pemanente județene pentru a cere declanșarea procedurii de organizare a unui Congres extraordinar.

Liderii PNL sunt nemulțumiți că Florin Cîțu tensionează relațiile din coaliție cu PSD și că are o imagine slabă care trage partidul în jos în sondaje.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Canaris

Acum 6 luni

Super tare mesajul! Da stai.... Oare nu tu ești persoana care i căra servieta individei? Bă Dinule... Care Dinu?.... Păturică...
Raspunde

@@@

Acum 6 luni

Toc, de pantof nr. 40.
Raspunde

Mari si mici

Acum 6 luni

Limbaj de misogin. Da tocurile altora sunt bune?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus