Marţi,
07.02.2023
Innorat
Acum
-13°C

Ciolacu: Ne confruntăm cu cea mai gravă criză de securitate de la finele celui de-al Doilea Război Mondial

Ciolacu: Ne confruntăm cu cea mai gravă criză de securitate de la finele celui de-al Doilea Război Mondial

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că din 24 februarie are loc cea mai gravă criză de securitate de la finlalul celui de-al Doilea Război Mondial, prin "invazia nejustificată, ilegală şi neprovocată" a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei.

"Începând cu 24 februarie ne confruntăm cu cea mai gravă criză de securitate de la finele celui de-al Doilea Război Mondial, prin invazia nejustificată, ilegală şi neprovocată a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei. Ne alăturăm şi de la această tribună vocilor care exprimă sprijinul ferm şi de neclintit pentru independenţa, suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei în graniţele sale recunoscute internaţional", a spus Ciolacu în plenul reunit al Parlamentului. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus