Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
5°C

Ciprian Faraon, fost vicepreședinte PNL Sibiu, intră în Forța Dreptei. ”Un ultim pas făcut în politică”

Ciprian Faraon, fost vicepreședinte PNL Sibiu, intră în Forța Dreptei. ”Un ultim pas făcut în politică”

Fost vicepreședinte al PNL Sibiu, omul de afaceri Ciprian Faraon și-a anunțat înscrierea în partidul condus de Ludovic Orban, Forța Dreptei, pas pe care îl consideră ultimul făcut în politică.

”Mi-am asumat un rol de conducere în organizația județeană a partidului Forța Dreptei, alături de deputatul Cristian ȘOVĂIALĂ și ceilalți colegi ai noștri, roluri interimare.

Îmi doresc ca Forța Dreptei să nu dezamăgească, dar mai ales să nu vă dezamăgesc eu, pe dumneavoastră, cei care vedeți în mine un potențial reprezentant al comunității sibiene.

Vă invit pe toți cei care doriți să vă alăturați proiectului politic Forța Dreptei să o faceți cu încredere! Atât timp cât voi fi implicat în această organizație vă pot asigura de echilibru, de construcție, de decizie colectivă, de apreciere și susținere pentru proiecte/viziuni noi pentru comunitate, corect fundamentate. Voi încuraja inițiativa, voi promova o organizație politică deschisă”, a scris Faraon pe pagina sa de Facebook.

El a relatat parcursul său în organizația județeană a PNL și motivele pentru care a fost îndepărtat din partid.

”Conducerea organizației județene mi-a spus la acea vreme: <Ciprian, nu putem deschide partidul fără să avem un control, ar însemna ca în scurt timp să riscăm să pierdem conducerea organizației>.

În traducere, daca vine cineva mai deștept/mai pregătit/ mai apreciat și ne pierdem pozițiile?!

A fost o primă palmă primită în exercițiul politic la care am aderat. Un partid, a cărui organizație județeană se voia democratică, liberală, dar care avea abordări opuse acestei doctrine. Perseverent fiind, am considerat că din interior pot schimba mentalități, pot schimba cutume nesănătoase, pot promova oameni competenți, specialiști în diverse domenii. Se pare că am fost naiv”, relatează Faraon.  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ovidiu Oanta

Acum 7 luni

S-a trezit si linge blide asta...a tot stat sa tatoneze terenurile sa vada pe unde mai poate linge o clanta...vai si-amar de el

Raspunde

Contra

Acum 7 luni

Apropo de ultimul pas... Un banc: Secretarul de partid catre Bula: - Bula, de ce n-ai venit la ultima sedinta de partid? - O, daca stiam ca e ultima, as fi venit... Dle Faraon, sa fie acesta chiar ultimul pas?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus