Duminică,
23.06.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Cîțu, la întâlnirea cu Zelenski: „Rusia trebuie izolată complet din punct de vedere economic”

Cîțu, la întâlnirea cu Zelenski: „Rusia trebuie izolată complet din punct de vedere economic”

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, luni, în şedinţa comună în care preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a susținut un discurs prin sistem videoconferinţă.

Primul care a luat cuvântul a fost Florin Cîțu, președintele Senatului, care a ținut să-l aprecieze pe Zelenski pentru tot ceea ce a făcut până acum și l-a asigurat în continuare de sprijinul oferit de țara noastră.

„Este o onoare să vă ascultăm astăzi în Parlamentul României. Mulțumesc că mi-ați acceptat invitația și prietenului meu prim-ministrul Ucrainei. Sunteți un erou nu doar în Ucraina ci și in România. Curajul de care ați dat dovada ne inspiră pe toți, ne motivează să fim mai uniți pentru că doar împreună putem reuși ce ne-am propus și putem învinge. Vladimir Putin este un criminal care sfidează orice lege. A condus Rusia către un război ilegal. România a sesizat Curtea Penală Internațională pentru genocid. Prin gestul dumneavoastră de a merge în Bucea, ați arătat încă o dată că sunteți un lider. Rusia trebuie izolată complet din punct de vedere economic. Poate unii cred că este o măsură prea dură, dar niciun răspuns nu e suficient de aspru. Vă asigur de tot sprijinul meu”, a spus președintele Senatului, Florin Cîțu.

De la invazia Rusiei în Ucraina, în 24 februarie, Zelenski a avut intervenții video în parlamentele mai multor state, între care Marea Britanie, Canada, SUA, Germania, Italia, Israel, Polonia, precum și în Parlamentul European. De asemenea, el a avut o intervenție și la summitul extraordinar al NATO la care a luat parte și președintele american Joe Biden.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Trotineta

Acum 2 ani

Cum își permite ticălosul ăsta să mai vorbească după ce ne-a ruinat țara? La ocnă cu tine jigodie, nenorocitule. Blestemat să fii acum și-n vecii vecilor cu tot neamul tău. Să-ți dea Dumnezeu tot binele pe care l-ai dat tu românilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus