Luni,
27.06.2022
Parțial Noros
Acum
25°C

Concert caritabil organizat de Direcția de Asistență Socială Copșa Mică pentru refugiații din Ucraina. S-au strâns 10.000 de lei

Concert caritabil organizat de Direcția de Asistență Socială Copșa Mică pentru refugiații din Ucraina. S-au strâns 10.000 de lei

La finalul săptămânii trecute, Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Copşa Mică a organizat concertul „Muzică fără granițe”, în urma căruia s-au adunat 10.00 de lei,  bani care vor merge la refugiații din Ucraina.

Grupul Motto, Grupul Balada, Iulian Timar “Picuri de Folk”, Czika Arpad, Gabriela Elena Pădurean şi Mircea Hodârnău au fost artiștii care au concertat sâmbătă seara la hanul Greweln din Mediaș.

La eveniment a participat din partea primăriei Copșa Mică Daniel Tudor Mihalache, primarul comunei și colectivul Direcției de Asistență Socială, compus din Benkò Sandor, Raluca Mihai şi Luciana Lucaci. Sâmbătă, 2 aprilie, începând cu ora 18, artiştii prezenţi au bucurat  publicul cu refrene folk, melodii mai noi şi mai vechi din repertoriul propriu, spectacolul terminându-se târziu după ora 22.

„Să vezi după doi ani de pandemie că oamenii continuă să te uimească cu compasiunea nesfârșită pentru aproapele lor, pentru cei aflaţi la ceas de cumpănă acum, alungaţi din propriile case de tancuri şi obuze, să simţi că poţi şi tu să aduci un mic zâmbet pe faţa unui copil care nu şi-a putut lua de acasă ursuleţul sau păpuşa favorită, sunt lucruri care ar trebui să ne definească pe noi toţi; umanitatea şi compasiunea sunt singurele noastre arme cu care putem răspunde prezent în situaţia de faţă, la criza refugiaţilor ucraineni”, au transmis reprezentanții primăriei Copșa Mică pe pagina lor de facebook.

La concert s-a adunat din donaţii suma de aproape 10.000 lei: 4.828 lei din partea oaspeţilor şi artiştilor prezenţi, iar gazdele evenimentului, patronii restaurantului Greweln din Mediaş au donat, prin intermediul Asociaţiei Maria, suma de 5.000 lei.

„Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături şi promitem că vom revenii cu imagini de la distribuirea produselor achiziţionate din aceşti bani către centrele de refugiaţi ucraineni de la graniţă. O mână de oameni inimoşi de la Copşa Mică a dovedit că se poate, împreună putem să ajutăm; nu ne oprim, greutăţile sunt în faţa noastră şi noi am hotărăt să spunem Vreau şi eu să ajut!”, au mai transmis reprezentanții primăriei Copșa Mică.

Sursă foto: Primăria Copșa Mică/Facebook

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus