Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Dosar penal după moartea sibianului decedat la rafting

Dosar penal după moartea sibianului decedat la rafting

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce un sibian de 36 de ani a decedat sâmbătă, într-o excursie cu bărcile gonflabile pe râul Jiu, anunță Gorj Online.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în urma unei activități de rafting, organizată de către o societate comercială din județul Cluj, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Sibiu, care se afla într-una dintre bărcile răsturnate, a fost adus la mal iar în urma manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul medical prezent la fața locului a fost constatat decesul bărbatului, anunță polițiștii gorjeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sâmbătă, 2 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, cu privire la faptul că, pe albia râului Jiu, s-ar fi răsturnat 3 bărci gonflabile, cu mai multe persoane care practicau rafting.

Sursa foto: Gorj Online

Citește și:

Sibian de 36 de ani, decedat într-un accident de rafting pe Jiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1339

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus