Vineri,
07.10.2022
Partial Noros
Acum
20°C

Președintele Ucrainei, videoconferință în Parlamentul României: „Ceaușescu nu putea fi convins de nimic, la fel nu poate fi convinsă Rusia”

Președintele Ucrainei, videoconferință în Parlamentul României: „Ceaușescu nu putea fi convins de nimic, la fel nu poate fi convinsă Rusia”

Volodimir Zelenski le-a reamintit românilor de comunism și de modul în care Nicolae Ceaușescu i-a izolat de „întreaga lume și de tot ce înseamnă progres”.

Președintele Ucrainei a vorbit astăzi în Parlamentul României despre ororile prin care trece țara sa și despre ajutorul pe care îi roagă pe români să i-l acorde în continuare. Zelenski a comparat situația sa actuală cu cea a românilor care au trăit vremea comunismului.

„În 1989 a murit Nicolae Ceaușescu după mulți ani în care a fost clar că era inadecvat, că soția lui și Securitatea trag țara în jos. Acel regim se baza doar pe represiuni, pe putere și nimic nu avea sfânt. Poporul român s-a ridicat și s-a apărat. Ceaușescu și soția lui nu puteau fi convinși de nimic, la fel nu poate fi convinsă de nimic în prezent Rusia. Nu pot fi convinși cei care propagă războiul”, a spus președintele.

El a cerut ca România să închidă porturile şi să oprească tranzitul navelor către Rusia, să înceteze importurile din Rusia, indiferent de tipul de produs.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Circul Globus

Acum 6 luni

la fel nu poate fi convins nici Zelenski !
Raspunde

Aci Duțu

Acum 6 luni

să fie convins să ce? să lase țara la cheremul criminalilor roșii, putinistule?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus