Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO-Unul din braconierii prinși în week-end se lăuda pe facebook cu capturile uriașe

VIDEO-Unul din braconierii prinși în week-end se lăuda pe facebook cu capturile uriașe

Unul dintre braconierii prinși în week-end în flagrant de polițiștii sibieni, alături de AJVPS Sibiu, se lăuda pe facebook cu capturile lui uriașe. Nu spunea însă cum sunt capturați peștii.

Polițiștii sibieni, alături de membrii AJVPS Sibiu, au prins în week-end în flagrant doi braconieri pe râul Olt, la Avrig. Acțiunea a durat aproape 24 de ore, pe parcursul nopții cei doi braconieri fiind urmăriți de la distanță, inclusiv cu o cameră cu termoviziune.

”În noaptea de 01 spre 02 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică Sibiu - Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu polițiștii Grupei Operative Canine din cadrul I.P.J. Sibiu și reprezentanți din cadrul A.J.V.P.S. Sibiu au desfășurat acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol pe râul Olt, ocazie cu care au fost depistați doi bărbați în vârstă de 28, respectiv 30 de ani, din județul Brașov, în timp ce pescuiau fără drept pe barajul Avrig de pe râul Olt”, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Polițiștii sibieni mai spun că în această cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol, fiind dispuse atât confiscarea cantității de 151,6 kg de pește, cât și confiscarea unei bărci pneumatice prevăzute cu patru vâsle și a 15 plase de pescuit în lungime totală de 1.120 de metri.

Cea mai mare parte a peștelui capturat este din specia somn. Unul dintre braconieri se lăuda pe rețelele de socializare cu un exemplar uriaș de somn, despre care nu precizează dacă a fost capturat corect, sau braconat.

Nici celălalt braconier nu este străin de Olt, la rândul lui postând pe facebook imagini de pe lacul de acumulare.

Polițiștii mai precizează că cercetările în acest caz continuă la nivelul Serviciului de Ordine Publică Sibiu. De asemenea, conducerea AJVPS Sibiu dă asigurări că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, Oltul fiind monitorizat constant de paznici și pescari voluntari.

Citește și:

Intervenție record a AJVPS Sibiu pe Olt: ”Prima acțiune cu noua ”jucărie” a fost încheiată cu succes”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

niste JEGOSI!!!
Raspunde

Anonim

Acum 1 an

Să dea Dumnezeu să mă întâlnesc eu cu ei și atunci să vedeți ce condamnare le dau eu!
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 1 an

Rupte picioarele și băgați în Olt cu plasele lor cu tot.Dati-le numele să-i știe toată lumea de jeguri umane.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus