Joi,
01.12.2022
Innorat
Acum
2°C

Scuza pentru eșecul transmisiei mesajului președintelui Zelenski: ”S-a descoperit că exista o modificare de parametru”

Scuza pentru eșecul transmisiei mesajului președintelui Zelenski: ”S-a descoperit că exista o modificare de parametru”

Șeful Departamentului Tehnic din cadrul Camerei Deputaților a fost chemat, marți, să dea explicații în fața parlamentarilor pentru eșecul transmisiei mesajului președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, în plenul Parlamentului, informează Știrile ProTV.

Alexandru Tănase a susținut că totul s-a întâmplat după ce partea ucraineană a cerut ca tehnicienii români să facă o modificare tehnică cu doar 10 minute înainte de începerea sesiunii speciale, dedicată discursului lui Zelenski pentru România.

”La ora 18.50 a existat o solicitare din partea partenerilor noștri de a efectua o modificare în sistem, de a efectua o modificare în arhitectura sistemului, în sensul că s-a dorit inserarea unui material media. Ulterior, în timpul ședinței, la momentul în care a fost necesară preluarea speech-ului președintelui Zelenski, în momentul acela s-a descoperit că exista o modificare de parametru, făcută cu câteva minute... cu foarte scurt timp înainte. S-au efectuat în 20 de secunde toate modificările pentru ca discursul să fie transmis în plen și traducerea să fie conformă, lucrând cu partea de emisie, în situația în care eram în acel moment.” - le-a spus jurnaliștilor șeful Departamentului Tehnic din Camera Deputaților.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Kokos

Acum 7 luni

Ce sa fie , ce sa fie : incompetenta sau sabotaj???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus