Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Înalt oficial rus îi acuză pe ucraineni că n-au vrut să împartă rețeta de borș: ”Tocmai asta e despre ce vorbim - xenofobie, nazism!”

Înalt oficial rus îi acuză pe ucraineni că n-au vrut să împartă rețeta de borș: ”Tocmai asta e despre ce vorbim - xenofobie, nazism!”

În ultimele ore s-a viralizat în toată lumea un fragment din conferința de presă de vineri a Mariei Zaharova - purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, în care aceasta aduce acuzații de „xenofobie, nazism, extremism” la adresa ucrainenilor.

Înaltul oficial rus spune că ucrainenii n-au vrut să împartă cu rușii nici măcar rețeta borșului.

„Ei bine, tot ce era legat de etnie, de cultură a fost vizat în primă instanță. Chiar și cărțile de bucate, acestea au fost și ele interzise. De ce? Pentru nu aveai voie să împarți rețeta de borș. Nu aveai voie. Trebuia să aparțină doar unui singur grup. Doar unui grup, doar unui popor. Doar unei naționalități. Dar ca acesta să fie împărțit... astfel ca în fiecare oraș, în fiecare regiune, fiecare gospodină să poată să îl facă în felul său... Nu! N-au vrut să facă niciun compromis.

Tocmai asta e despre ce vorbim - xenofobie, nazism! Extremism în toate formele” - spune reprezentanta MAE rus în fragmentul video.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1377

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Kukuruku

Acum 2 luni

Da, bine, acum orice e nazism. Relativizeaza si isi bat joc de ce li s-a intamplat oamenilor (inclusiv atator rude ale lor!) acum 80 de ani
Raspunde

Alex

Acum 2 luni

Nu e o scuza dar era si cam beata. Starea lor naturala...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus