Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

VIDEO – Multă energie și tinerețe la cel mai mare flash mob din România, organizat în week-end, la Sibiu

VIDEO – Multă energie și tinerețe la cel mai mare flash mob din România, organizat în week-end, la Sibiu

Centrul Sibiului a devenit weekend-ul trecut scenă pentru cel mai mare flash-mob din România.  Evenimentul organizat de Colegiul Național ,,Gheorghe Lazăr” împreună cu Asociația Sportivă „Alegria Sibiu” a vrut să transmită un mesaj puternic de pace indiferent că este vorba despre fenomenul de bulling din școli, conflictele dintre generații, conflicte religioase sau de marile războaie ale umanității.

Sibienii care au ajuns sămbătă în centrul orașului au putut admira cel mai mare flash-mob din țara noastră. Zeci de copii s-au adunat și au dansat cu dorința de a transmite mesajul lor de pace către întreaga lume.

Clipul video cu flash mob-ul organizat sâmbătă a fost postat pe grupul privat de facebook al evenimentului și înfățișează centrul istoric plin de lume curioasă să vadă performanța copiilor și să îi susțină. Dansul a început în Piața Mică, lângă Podul Minciunilor, și a continuat apoi în Piața Mare a orașului.

„Suntem astăzi împreună, noi toți din lumea întreagă uniți, cu un scop comun de a retransforma planeta într-un refugiu de bucurie, înțelegere și bunătate. Nimeni nu ar trebui să sufere, în special copiii lumii. De data asta, trebuie să reușim. Aceasta este pentru oamenii din întreaga lume”, este mesajul pe care au vrut să-l transmită participanții prin evenimentul pe care l-au organizat.

În eveniment au fost implicați și elevii ciclului primar și gimnazial coordonați de cadrele didactice de la mai multe școli din Sibiu. De asemenea, au participat și persoane din afara județului.

Citește și „Sibienii sunt invitați să participe la realizarea celui mai mare flash mob dance din România”

Sursă foto: Flash Mob Sibiu - Dance Together for Peace and Love

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Doina

Acum 7 luni

Felicitări, felicitări organizatorilor

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus