Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Biblioteca Astra sub un nou management. Răzvan Pop anunță investiții noi și deschidere către evenimente de toate tipurile

Biblioteca Astra sub un nou management. Răzvan Pop anunță investiții noi și deschidere către evenimente de toate tipurile

Răzvan Pop este noul director al Bibliotecii Județene Astra. Noul director a câștigat postul cu un proiect de management care promite investiții, o nouă imagine a instituției și o mult mai mare deschidere pentru atragerea mai multor tipuri de evenimente ce ar putea avea loc în spațiile pe care biblioteca le are la dispoziție. Care sunt planurile complete ale noului manager, aflați din interviul realizat de Ștefan Dobre.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

@@@

Acum 1 an

Nu-l ,mai intervievati atat ca oricum e mare vedeta!
Raspunde

Pam pam

Acum 1 an

Investiții cu banii declarați lipsa din salariile angajaților. Se promovează BJ sau cultul personalității? TS a făcut mari deservicii BJ, mai ieri scriind despre scandaluri, iar acum ridicând statuie vivanta lui Fuego. Acest penelist sa-si facă imagine pe seama lui, nu a instituției. TS a a fost și a rămas o coadă de topor a politicii sibiene (ca toți ceilalți din presa "liberă").

Raspunde

Moș Comeată

Acum 1 an

Omul dupa chipul si asemanare divinitatii sau omul ca animal politic, orice om are viața și șansa reabilitarii sufletului pe durata vietii, depinde cât de creștinește lucrează domn manager, ca animal politic sau ca om al Lui Dumnezeu, e in masură si are măsura sa aleaga intre bine și rău. Primul cetațean al raiului a fost un tâlhar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus