Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
15°C

Au fost refăcute marcajele din zona giratoriului Piața Unirii. „S-a eliminat punctul de conflict la schimbarea benzilor”

Au fost refăcute marcajele din zona giratoriului Piața Unirii. „S-a eliminat punctul de conflict la schimbarea benzilor”

Primăria Municipiului Sibiu a refăcut marcajele rutiere în zona sensului giratoriu situat în Piața Unirii, la propunerea polițiștilor din cadrul Biroului Rutier. Scopul schimbării a fost de a elimina punctul de conflict care exista la schimbarea benzilor de deplasare pentru intrarea în Parcarea Cazarma ’90, anunță autoritățile locale.

Astfel, pe sectorul de drum Piața Unirii – strada Andrei Șaguna, conducatorii auto care se deplasează dinspre Bulevardul Corneliu Coposu și intenționează să circule către Bulevardul Nicolae Bălcescu / Parcarea Cazarma ‘90, vor circula numai pe banda unu, fără  să se mai intersecteze cu alte vehicule.

Șoferii care intenționează să circule în acceeași direcție de mers, dar circulă dinspre Calea Dumbrăvii, vor pătrunde către Bulevardul Nicolae Bălcescu direct pe banda a doua (nou creată) și vor continua deplasarea până când marcajul dintre cele două benzi va permite efectuarea virajului la dreapta (pentru cei care intenționează să intre în Parcarea Cazarma ‘90).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Hhh

Acum 5 luni

o poza/harta face cat un articol de 1000 de...

Raspunde

Mircea

Acum 5 luni

Nu e rau, numai sa se respecte...
Raspunde

Mircea

Acum 5 luni

Tocmai ce am trecut pe acolo... Se incalca linia continua intr-o mare veselie...
Raspunde

2cents

Acum 5 luni

Acolo ar fi mai bine daca acea banda ar fi complet dedicata pentru mers dinspre Coposu spre Centru/Mitropoliei/Etc, separata de celelalte 2 benzi (montat pe linia continua niste obstacole pentru a nu putea incalca linia continua spre PiataUnirii/Saguna). Pentru cei ce vin de pe Coposu spre Saguna exista suficiente benzi in giratoriu. La fel ar trebui procedat si cu banda de pe partea cu Magazinul Dumbrava spre Coposu, pe care multi "smecheri" o folosesc pentru a forta intrarea in giratoriu si apoi spre Saguna.
Raspunde

Un biciclist

Acum 5 luni

e sublima intersectia pistei de bitze ce merge spre Saguna, cu banda celor care vireaza la dreapta spre parcarea 90. nici un semn de avertizare / semnalizare ca pista de biciclete intersecteaza banda de masini . e la noroc pt biciclisti
Raspunde

Carcotel

Acum 3 luni

Ai pictat pe asfalt "Cedeaza Trecerea", e valabil si pentru biciclisti, dar asa e cand la noi aia pe doua roti care pedaleaza nu au nevoie sa parcurga nici un curs de legislatie rutiera: cand inaintezi spre Saguna pe bicicleta urmand pista, teoretic schimbi banda deci se aplica acelasi semn care s-ar aplica si masinilor care ar dori sa inainteze spre Saguna venind de pe Coposu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus